marți, 3 aprilie 2018

beauty news Maison Francis Kurkdjian: OUD Silk Mood și OUD extrait de parfum



 Ador creatiile lui Francis Kurkdjian, indiferent pentru ce casa de parfumuri semneaza o opera de arta! Mi s-a intamplat sa citesc despre un parfum si sa-l comand din magazinele online fara sa-l miros macar, doar pentru ca am aflat ca este creat de
Kurkdjian. Absolut genial acest om, extrem de talentat in imbinat note si arome, in proportii perfecte, fara cusur. Aqua Celestia este, momentan, parfumul meu preferat, insa acum cateva zile am cunoscut inca doua minuni create de omul mai sus mentionat si nu ma pot hotari care imi place mai mult. 
OUD Silk Mood este senzational, pe pielea mea este lemnos, usor oriental, dulce si proaspat in acelasi timp. Il simt... puternic. Habar n-am sa explic ce inseamna "puternic" pe piele, insa asta imi trece prin minte cand il aplic de piele. Este un parfum indraznet, cu personalitate, pentru femeile care stiu ce vor. Da, stiu, poate a devenit un cliseu asta cu "femeile care stiu ce vor", insa exista femei care pleaca fruntea si femei care merg cu capul sus, nu pleaca urechea la gura lumii, nu tin cont de ce trebuie, ce se spune, ce se cere si fac ceea ce simt. Pe scurt: acest parfum este pentru femeile care nu asteapta sa fie sunate, care isi fac norocul, care dorm in lenjerie de matase si nu pijamale cu ursuleti, care urca la volan si conduc pana la mare atunci cand li se face dor, in miez de iarna.

OUD Silk Mood

Imbinarea Suava dintre Orient si Occident: O invitatie pentru a descoperi senzatia „matasoasa” conferita de catre incantatorul OUD. O compozitie senzuala, inspirata din „tesaturi” si lemn de oud, unul dintre cele mai scumpe ingrediente ale lumii.
Evocand atingerea delicata a matasii, aromele compozitiei OUD silk mood devin pretioase, asemenea notelor de absolu de trandafir din Bulgaria, bergamota din Calabria, papirus si musetel albastru, conturand atingerile elegante ale lemnului de Oud din Laos.
Fascinant si plin de contraste ca o esarfa de matase in culori salbatice, "starea" fina OUD eau de parfum se desfasoara intr-un mod aerisit si senzual. 

Il gasiti AICI.

OUD Extrait de parfum

O compozitie bogata nascuta din nisip, vant si aur, creata cu eleganta suprema a lemnului de oud din Laos si uleiuri esentiale de lemn de cedru Atlas, elemi din Philipine si patchouli din Indonezia.
Un tribut adus rafinamentului parfumeriei frantuzesti si magiei noptilor Arabiei.
Din Orient, lemnul de oud conduce la mister si senzualitat. Din Laos, puritate si rafinament. Interpretarea extractului de parfum este construita in jurul oud-ului, un ingredient elegant, pretios si rar. Acorduri fine de musc si vanilie dezvaluie o armonie de arome condimentate. 

Il gasiti AICI.

Parfumurile sunt disponibile in magazinele Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search