joi, 19 aprilie 2018

CELULITA nu este pentru totdeauna! Iată 5 pași esențiali pentru remodelarea corpului!



Celulita defineste depozitele de grasime ce apar in general pe fese, coapse, brate sau abdomen si creeaza un aspect de gauri si bulgari in piele, dupa felul in care aceasta grasime este depozitata. Celulita poate afecta atat barbatii cat si femeile, dar este mai frecventa la femei, datorita diferitelor distributii ale grasimilor, muschilor si tesutului conjunctiv.

Equilibra, furnizorul Nr.1 de suplimente si cosmetica naturala din Italia, poseda cea mai bogata si accesibila gama de produse pentru controlul greutatii si remodelare corporala. Specialistii Equilibra ne spun care sunt cei 5 pasi de urmat daca iti doresti sa iti remodelezi corpul si sa scapi de inestetica celulita pana la vara.

1. Optati pentru o dieta echilibrata si alcalina


Pentru a elimina toxinele din corp, cat si acumularile de grasime, este necesar sa consumati alimente alcaline. Toate fructele si legumele proaspete sunt alcaline si ar trebui sa reprezinte cea mai mare parte a dietei. Doar o dieta bazata pe fructe si legume nu va reduce celulita, insa toti pasii combinati vor avea efecte uimitoare!

2. Hidratare si detox
In continuarea unei diete echilibrate, hidratarea joaca un rol esential. Trebuie sa beti suficienta apa precum si sucuri naturale din fructe si legume proaspete, pentru a ajuta la eliminarea toxinelor si detoxifierea corpului. Apa este esentiala pentru viata si este, de asemenea, esentiala pentru reducerea si prevenirea celulitei. Gandeste-te doar la efectele pe care deshidratarea le are asupra pielii: uscaciune, imbatranire si ridare prematura. Bea apa dimineata imediat ce te trezesti, iar daca nu iti place apa, adauga suc de lamaie sau fructe pentru a o aromatiza.

De asemenea, suplimentele alimentare iti sunt un aliat de nadejde in lupta cu celulita. Alege Equilibra® Cellu - Light Supliment Anticelulitic pentru cele mai bune rezultate. Cu efecte benefice impotriva aspectului de „coaja de portocala”, Cellu-Light este un drenant ce sustine metabolismul energetic al celulelor si protectia acestora impotriva stresului oxidativ, ajutand la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive. Suplimentul are un conținut bogat în vitamina C și E, beta caroten, biotina și Cupru, la care se adauga extracte de alge brune, radacina de papadie, ananas.

3. Periajul si masajul pielii

Stimularea sistemului limfatic (limfa se afla chiar sub suprafata pielii) prin periajul pielii si prin masaj special ajuta toxinele sa circule in canalele de eliminare pentru eliberare. Periajul de piele poate viza in mod specific zonele de celulita. Folosind o manusa pentru masaj, puteti face mici miscari circulare peste coapse, posterior si alte zone cu celulita pentru cateva minute, de cateva ori pe saptamana, ajutand la descompunerea depozitelor de grasimi care provoaca aspectul de coaja de portocala. 


Opteaza pentru un scrub eficeint, care ajuta la eliminarea celulelor moarte si reda aspectul natural, stralucitor si catifelat al pielii. Acest scrub remodelator pentru corp exfoliaza, netezeste si hraneste in profunzime. Equilibra® SCRUB CORPO - amestec exfoliant pentru corp este o combinatie de saruri de mare, uleiuri naturale si extracte de legume care exfoliaza, netezesc si hranesc pielea corpului. Sarurile din Marea Moarta au o actiune eficienta impotriva celulitei.

 

4. Utilizeaza un produs cosmetic impotriva celulitei!
Lupta impotriva celulitei utilizand produse cosmetice destinate acestei afectiuni. Aplica in fiecare seara dupa dus, inainte de culcare, prin masaj usor, o crema care sa ajute la tonifierea si fermitatea pielii. Daca esti genul de persoana foarte ocupata, care nu are la dispozitie prea mult timp pentru sesiunile de masaj, un gel anticelulitic este tot ce ai nevoie. Equilibra® Aloe Crio-Gel Anticelulitic este un gel racoritor care se absoarbe repede in piele, chiar si fara masaj, astfel incat nu trebuie sa aloci zeci de minute acestui ritual cum se intampla in cazul unei creme obisnuite. Datorita efectului de racorire - ice effect - regleaza circulatia periferica deficitara si retentia de apa, probleme tipic feminine, fiind legate de echilibrul hormonal si de starea circulatiei limfatice. Un tratament zilnic imbunatateste vizibil aspectul pielii , care nu va mai arata ca o coaja de portocala, si reda tesuturilor tonusul si fermitatea. 

Poti adauga ritualului tau si Equilibra® FANGO TERMALE - namol termal anticelulitic, un amestec special de argila gri, bogat in saruri si oligoelemente, cu proprietati remineralizante si de drenare. Imbogatit cu 20% Aloe Vera, restabileste imediat hidratarea si prospetimea pielii. Extractele de iedera si castan actioneaza in paralel si ajuta la indepartarea efectelor inestetice ale celulitei de pe pielea noastra. Reda tonusul si confera pielii un aspect mai omogen dupa fiecare tratament. Uleiurile esentiale de Rozmarin si Mentol dau un sentiment de relaxare si stare de bine.

5. Exercitii, miscare si transpiratie

Cand faci exercitii si transpiri, nu numai ca ajuti la ameliorarea stresului dar, in acelasi timp, elimini toxinele prin piele. Aceasta este o alta cale de eliminare care este cel mai bine sa nu fie ignorata daca iti doresti sa reduci aspectul celulitei. De asemenea, va va ajuta sa imbunatatiti aspectul general al corpului prin strangerea pielii, tonifiere si fermitate, astfel incat, chiar daca celulita este acolo, aspectul general al corpului va fi imbunatatit.

Combina acesti 5 pasi si iesi invingatoare din lupta impotriva celulitei! Bucura-te de soare si de vara dar, mai ales, bucura-te de toate acestea intr-un corp frumos si sanatos!

Poti achizitiona produsele Equilibra din magazinul online www.bioelemente.ro.
Bio Elemente este un magazin online de suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente veti gasi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search