luni, 30 aprilie 2018

Scapă de celulită și bucură-te de plajă, soare, mare!


Celulita este principala grija a femeilor, atunci cand vine vorba de frumusetea corpului lor. Aceasta este o modificare a pielii, aparand la suprafata acesteia, asemenea unei coji de portocala. Statisticile arata ca peste 90% dintre femei se confrunta cu aceasta problema, deoarece celulita apare, in special, in randul femeilor si mai putin in randul barbatilor. 


bottegaverde.ro

Ce este celulita si cum apare ea?

Celulita este o afectiune a tesutului gras subcutanat, care are o predilectie aparte pentru femei. Pe timpul iernii, celulita poate fi usor ascunsa si parca nu mai este atat de deranjanta insa, pe timpul verii, costumul de baie si hainele subtiri sau transparente lasa aspectul nedorit la vedere. Lupta cu celulita este una de lunga durata, astfel ca, daca te confrunti cu aceasta problema, trebuie sa fii constienta ca nu va disparea peste noapte, indiferent de metodele la care vei apela. 



Adopta o dieta echilibrata!


Celulita apare datorita acumularii unui strat de tesut adipos (grasime) in straturile superficiale ale pielii. Poate sa apara cel mai des datorita unei alimentatii nesanatoase, bogata in grasimi, precum fast food dar si din cauza sedentarismului, tot mai des intalnit in zilele noastre.

Adopta pentru cateva saptamani o dieta usoara, bazata pe fructe si legume, cereale si, eventual, lactate. Hidrateaza-te corect si fa cel putin 30 de minute de miscare zilnic, mers pe jos sau exercitii dedicate zonei cu probleme pe care doresti sa o tonifiezi.

Iti poti sustine dieta echilibrata cu ajutorul unor suplimente alimentare care sa ajute functia microcirculatiei si combaterea celulitei.

Acest supliment alimentar pe baza de extract vegetal uscat, resveratrol, vitamina C, vitamina B3 (niacina), vitaminele B si glucosamina, impreuna cu ingredientul activ Bromelaina, extract de ananas uscat, ajuta la functionalitatea microcirculatiei si lupta impotriva celulitei. Glucozamina este prezenta in mod natural in molecula de fibre de colagen in timp ce riboflavina si vitamina C protejeaza celulele de stres oxidativ. Extractul de Mesteacan, ajuta la drenarea fluidelor corpului si impreuna cu extractul de Fumaria uscata, intr-o actiune sinergica cu niacina, contribuie la mentinerea unei pieli sanatoase.
 

Masajul

Alimentatia, sportul si masajul sunt foarte importante pentru o piele ferma si frumoasa, astfel ca este recomandat sa iti masezi zona picioarelor cat si alte zone problema, fesele, coapsele, bratele sau abdomenul cu regularitate, folosind creme sau uleiuri potrivite, anticelulitice, care sa ajute la tonifierea pielii si punerea circulatiei in miscare, contribuind la indepartarea aspectului de „coaja de portocala”.

Opteaza pentru un ulei pentru masaj anticelulitic cu extract de cafea verde si mix de uleiuri esentiale de la Bottega Verde. Ideal pentru utilizare dupa exercitii fizice, pentru un ritual de tonifiere zilnica ce ofera pielii un aspect neted. Contine un amestec revigorant si relaxant de uleiuri esentiale ale caror note aromatice ofera un sentiment de vitalitate. Textura matasoasa si bogata este perfecta pentru un masaj anticelulitic ce ajuta la combaterea efectelor celulitei asupra pielii. 


Tratamentele intensive

Pentru ca timpul pana la mini-vacanta de vara se scurge rapid, cat si pentru rezultate vizibile in timp scurt, poti utiliza creme si tratamente intensive care sa accelereze arderea grasimilor si circulatia, astfel incat pielea sa capete un aspect placut mai rapid.

Fa-ti un program, in functie de celelalte activitati si aloca cel putin 15 minute pentru a-ti masa picioarele in fiecare seara, astfel, rezultatele nu vor inceta sa apara.

Opteaza pentru concentrat anticelulitic cu soia si cafeina – tratament de noapte de la Bottega Verde, intrucat pielea devine mai receptiva si reactioneaza mai bine la activitatile cosmetice.

Extractul din Soia lupta cu celulita pentru ca hidrateaza si tonifica pielea si ajuta la imbunatatirea aspectului pielii. Se aplica usor si repede cu miscari directe pe zonele in care aveti urme inestetice ale celulitei. Eficient cu doar cateva picaturi, optim ca tratament daca se combina cu alte produse din aceeasi gama de combatere a celulitei. Dupa testarea clinica dermatologica instrumentala efectuata asupra a 20 de femei, aspectul celulitei a fost atenuat in 30 de zile.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search