miercuri, 23 mai 2018

Iată cine poate face cumpărăturile în locul tău sau îți poate aduce portofelul uitat acasă!



Stii momentul ala cand ai de ridicat un colet dintr-un loc anume si nu ai timp sa ajungi sau esti in cabina la mall, probezi rochia aia misto pe care o urmaresti de doua sezoane si doar astazi mai este redusa masura ta, dar constati ca nu ai portofelul la tine? Sau, si mai rau, esti un soț caruia nu ii place sa mearga la cumparaturi, dar sotia ti-a lasat o lista de aproape un kilometru pe care e musai sa o bifezi? Pai, exista solutii pentru toate astea! Astazi am aflat si eu despre un serviciu care iti poate veni in ajutor si va spun si voua despre ea! Asadar, Glovo este aplicatia care permite utilizatorilor sai sa cumpere, sa primeasca si sa trimita orice pe raza unui oras, in mai putin de o ora, se lanseaza si in Bucuresti. Glovo si curierii Gloveri pot fi gasiti pe App Store si pe Google PlayStore, iar aplicatia poate fi descarcata in mod gratuit. 

· Vrei sa comanzi mancare de la restaurantul preferat?
· Vrei sa iti recuperezi portofelul uitat acasa, insa nu poti pleca de la birou?
· Vrei sa comanzi un un buchet de flori sau un tort care sa si ajunga in doar o ora la prietenul tau sarbatorit?
· Vrei sa ridici un pachet insa nu te incadrezi in orarul de lucru?
· Vrei sa iti aduca altcineva la usa toate produsele de pe lista interminabila de cumparaturi?


Glovo este solutia! De acum, bucurestenii vor accesa cu usurinta orice colt al orasului fara sa plece de acasa sau de la birou!
Glovo este un marketplace din care utilizatorii pot comanda orice si pot trimite ei insisi orice. Cateva categorii de produse care pot fi comandate precum mancare preparata, alimente sau produse farmaceutice sunt predefinite, insa aplicatia permite utilizatorilor sa comande orice. Mai mult decat atat, utilizatorii pot trimite corespondenta si pachete, cu livrare rapida, oriunde in oras. 




Glovo este un start-up care si-a inceput activitatea in 2015 in Barcelona, Spania, si care acum este prezent in peste 60 de orase (intre care Paris, Madrid, Sao Paolo) din zece tari de pe trei continente – Europa, America de Sud si Africa. Prin intermediul ei, se livreaza lunar peste 1 milion de comenzi, cu un timp mediu de livrare mai mic de 35 de minute.

Glovo a incheiat deja parteneriate cu mai multe locatii din Bucuresti, restaurante precum El Torito, Speed Pizza, Ganesha, Donatino, Aria Burger, florarii, cofetarii si patiserii si cu un numar mare de Gloveri, curieri care vor livra produsele in mai putin de o ora.

Pentru a participa la decongestionarea traficului in Bucuresti si pentru a oferi o optiune de livrare ecologica, o parte din Gloveri se vor deplasa pe scootere si biciclete.

Pe masura ce traficul congestionat devine o problema din ce in ce mai mare la nivel mondial, creste si apetitul consumatorilor pentru servicii de livrare. Un studiu Tomtom din 2014 a aratat ca Bucurestiul este cel mai congestionat oras din Europa, soferii stand in medie in trafic noua zile pe an. Si din acest motiv, estimarile pentru piata de servicii de livrare din Romania sunt ca aceasta se va dubla pana in 2022, ajungand la 450mil EUR.

“Suntem extrem de entuziasmati ca am lansat aplicatia si in Bucuresti, acesta fiind primul pas al expansiunii Glovo in Europa de Est. Este un moment definitoriu pentru economia on-demand din Romania si pentru piata serviciilor de livrare, aflate intr-o continua transformare. Viziunea noastra este sa punem la dispozitia cat mai multor oameni cu putinta confortul pe care il aduce tehnologia, facilitandu-le accesul mai usor la propriul lor oras, si creand totodata oportunitatea unor venituri suplimentare pentru mii de curieri” a declarat Victor Racariu, General Manager Glovo Romania.
--------------------------------------------------------------------------------------
Despre Glovo:

Glovo este aplicatia care le permite utilizatorilor sa cumpere, sa primeasca si sa trimita orice produs in orasul lor, in cateva minute. Peste 500,000 utilizatori sunt activi in aplicatia care are 5,600 de parteneri in toata lumea. Lansata in Barcelona in 2015, Glovo este prezenta in peste 60 de orase in Spania, Portugalia, Franta si Italia in Europa, dar si in Chile, Peru, Argentina, Brazilia si Panama in Africa de Sud. In luna mai 2018, Glovo se lanseaza in Romania, Egipt si Turcia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search