joi, 25 octombrie 2018

Concurs LIFE CARE: câștigați pachetul HOME CARE, cu 7 superproduse bio pentru îngrijirea casei




Ce-ati spune despre un altfel de concurs decat cele cu care v-am obisnuit deja? Vorbim despre sampoane, parfumuri si rujuri, "accesorii" care ne infrumuseteaza nu doar chipul, ci ziua toata si zi dupa zi inseamna, in fapt, viata in ansamblu. Sunteti de acord cu mine, sunt sigura. Nu doar eu am o zi (mai) buna cand miros bine, cand parul imi sta asa cum imi doresc si machiajul este fara cusur. Insa, in aceeasi masura imi place sa am si o casa curata, iar pentru asta optez pentru produse bio pentru curatarea vaselor, a hainelor, a parchetului sau geamurilor. Am o reala obsesie pentru chimicalele din produsele de curatenie, mai cu seama ca mi-am distrus mainile din cauza clorului si a altor substante nocive in perioada in care refuzam sa folosesc manusi de menaj, din te miri ce motive stupide. Manusi nu va ofer astazi, insa va propun 7 superproduse BIO pentru o casa curata lună, de la Life Care. Toate produsele sunt VEGANE, NU sunt testate pe animale, NU contin ingrediente de origine animala.


Sa va povestesc si despre premiu! Impreuna cu Life Care va ofer, asadar, un pachet Home Care, ce contine produse pe care eu deja le folosesc si care imi usureaza weekendurile de curatenie, despre care stim toate ca sunt lungi cat o zi de post. Serios, am impresia ca ziua dedicata curateniei generale are parca 40 de ore. Pe de alta parte, cea petrecuta in mall trece cat ai clipi. 😍😁
Revenind la treburi serioase, ca niste doamne responsabile ce suntem, va arat si ce puteti castiga:

💓1 detergentul universal BioHAUS® - este ideal pentru curatarea suprafetelor de lemn, plastic, ceramica, sticla, linoleu si metal. Dizolva depunerile de piatra si curata fara a lasa urme. A fost testat cu succes de un institut independent de testare pentru oamenii cu pielea sensibila si pentru cei alergici.
Nu contine substante de conservare sintetice si nu irita pielea.
Substantele active de curatare sunt produse pe baza grasimilor si uleiurilor vegetale. Proteinele din grau asigura actiunea ulterioara de gresare, contribuind substantial la proprietatile dermatologice. (pret: 24.99 lei)


💓 1 detergent lichid cu nuci de sapun și lavanda BioHAUS® - este o combinatie de ingrediente special alese ideale pentru pielea sensibila.
Este un produs pe baza de nuci de sapun BIO, ce spala, curata si parfumeaza natural hainele. Mentine tesaturile siindeparteaza chiar si cele mai dificile pete.
Detergentul lichid cu nuci de sapun si lavanda BioHAUS® este indicat pentru toate tipurile de haine colorate (matase, lana, sintetice) spalate atat automat cat si manual. Nu este necesara utilizarea balsamului, hainele fiind parfumate natural de uleiul esential de lavanda.
(pret: 54.99 lei)

💓 1 balsam pentru rufe BioHAUS® - protejeaza fibrele impotriva uzurii timpurii. Confera rufelor o catifelare placuta la atingere si un miros proaspat si sanatos, iar rufele sunt mai putin sifonabile si se calca mai usor. Parfumul provine de la uleiuri esentiale naturale. (pret: 34.99 lei)


💓 1 detergent BIO pentru vase BioHAUS® cu aroma de portocale - corespunde cerintelor exigente in domeniul ecologic si dermatologic si are o exceptionala capacitate de spalare. Are proprietati deosebite de dizolvare a grasimilor lasand vasele curate si stralucitoare. Este un detergent bland cu mainile fiind recomandat chiar si persoanelor cu pielea sensibila. Este concentrat si eficient. Produs testat dermatologic.
Tensidele zaharoase obtinute din materii prime precum cartofi, porumb sau trestie de zahar, respectiv sfecla de zahar si ulei din samburi de cocos si palmier combinate cu sulfati ai unor alcooli grasi din samburi de cocos si de palmier sunt substante de spalare active cu proprietati dermatologice exceptionale. Este multifunctional si biodegradabil. (pret: 21.99 lei)

💓 1 solutie pentru geamuri BioHAUS® - are in compozitie alcool vegetal, ceea ce determina uscarea rapida a suprafetelor curatate. Datorita efectului antistatic impiedica pentru o perioada indelungata depunerea prafului. 
Solutia pentru geamuri BioHAUS® este recomandata pentru curatarea suprafetelor de sticla, plastic si teracota, fara a lasa urme. (pret: 29.99 lei)

💓 1 detartrant pentru WC BioHAUS® - este indicat pentru curatarea igienica a toaletelor. Indeparteaza petele, elimina microbii si neutralizeaza mirosurile neplacute. Are in compozitie acizi naturali extrasi din zahar prin fermentare, complet biodegradabili.
Dizolva depozitele de calciu si dezinfecteaza.
Parfumul placut al produsului se datoreaza uleiurilor naturale de eucalipt si menta. Substantele active (extrase din materii prime: cartofi, porumb, trestie de zahar, sfecla de zahar, ulei de cocos si palmier) au proprietati unice de dizolvare si indepartare a murdariei. Curata si decalcifica cu acid citric si cu acid lactic. Substantele active de curatare din materii prime se regenereaza in mod natural. (pret: 28.99 lei)


💓 1 crema de maini hidratanta, cu ulei din sambure de struguri si migdale BIO Kräuter® - protejeaza pielea mainilor impotriva factorilor nocivi din mediu si confera ingrijirea optima si hidratarea de lunga durata.
Asigura hidratare intensa, previne uscarea pielii, previne degradarea celulelor epiteliale. Are efect antiimbatranire.Uleiul din sambure de struguri BIO imbogateste pielea cu componente active, previne iritatiile si imbatranirea prematura a pielii. Uleiul de migdale BIO este un remediu excelent pentru revigorarea unghiilor fragile si casante, mentine supletea pielii, are rol de tonifiere si hidratare. (pret: 14.99 lei)

💓 1 sapun de scos pete BioHAUS®  - indeparteaza eficient petele de fructe, sange, grasime, cerneala si albumine de pe tesaturi colorate natural (nu vopsite). Contine enzime naturale provenite din fierea de bou care pot dizolva grasimea si albuminele de pe tesatura.
Sapunul solid de scos pete BioHAUS® o putere de curatare intensa si efect antibacterian.

(pret: 14.99 lei) 


Conditii de participare la concurs:


Dragilor, pentru a intra in posesia premiului Life Care in valoare totala de 189 lei, (1) mi-ar placea sa-mi spuneti voi cum reusiti sa intrati in mood-ul pentru curatenie. Ascultati muzica, beti o cafea tare inainte, va convingeti sotul sa va ajute? Sau iubitul, sau copiii, sau pe voi insiva? Va impartiti sarcinile? Care, cine, ce face in casa cand se da startul curateniei generale? 😂 Pe scurt: cum reusiti sa va faceti chef de rasturnat casa cu susul in jos si apoi sa o si puneti la loc? 😉

(2) Totodata, m-ati bucura mult daca ati fi generoase cu un Like paginii noastre de Facebook si cu unul paginii Life Care. Pentru un plus de bucurie, va invit sa dati click si pe butonul de Follow al conturilor noastre de Instagram :)

Va las linkuri directe aici: 

contul meu: https://www.instagram.com/gabriela_dumba/

contul Life Care: https://www.instagram.com/lifecarehappy/

(3) Un share al concursului ar fi minunat! 

Concursul dureaza fix 7 zile! Succes! 💓


UPDATE: de aceasta data, tragerea la sorti a desemnat-o pe Marinela Ion castigatoarea acestui premiu. Draga mea, trimite-ti la divedecarton@yahoo.com datele tale, te rog. Iar voua, celorlalti, va multumesc din suflet ca ati fost aproape si sunteti mereu aici. Va asteapta alte concursuri minunate! Pupici

Claudia D spunea...

Mai intai trebuie sa mi se puna pata pe ceva, gen praful pe care si de doua ori pe zi daca il sterg tot apare, sau fierele de par de la caini si am nevoie de cafeaaa, 2 -3 cani daca s-ar putea si mai pefect atunci cand sunt doar eu acasa, muzica data sufiecient de tare incat sa se auda in tooata casa. Daca am ceva piticei pe creier sau ma doare sfantul spate, prieteneului meu ii vine sarcina de a baga aspiratorul fara comentarrii! �� de restul ma ocup eu.

Valeria Chertes spunea...

Eu de obicei impart curatenia cu sotul meu, el aspira, eu sterg praful, spalam geamurile impreuna, doar la bucatarie sunt eu sefa. Acolo el nu participa dar in chimb este cu curatenia in curte.

Corina Corina spunea...

Mda , eu incerc sa ma mobilizez cu ceva muzica dansanta , ca sa treaca timpul mai repede si sa si dau ma rapid din maini :)))   Nu am o zi anume pentru curatenie , cand vad ca ma inunda hartiile de pe birou si nu mai gasesc nimic din ce am nevoie , ma enervez si fac totul ca la carte , aspir , sterg geamurile si praful , arunc tot ce e de prisos , ma apuca un asa entuziasm de nu ma recunosc :))   sigur ca as invita si prietenele sa ma ajute , dar pana atunci tu cum te descurci cu facutul curateniei Anca Gabriela Lupu ???  

slly spunea...

cei 2 copii ma "obliga" sa ma apuc de curatenie in fiecare zi....dar asta ma face sa fiu fericita!

Ogaru Georgiana spunea...

Vă mulțumesc frumos pentru concurs
Curățenie generală este programată o dată pe săptămână dar o am chef zilnic pentru menținere la geamuri ma ajuta sora mea @Ogaru Elena emilia dar le ștergem in functie de vreme deoarece daca este soare raman urme dam la maxim muzica sa înceapă curatenia

Dogaru Goncea Anelia spunea...

BioHAUS® este un brand de TOATA ISPRAVA, spun asta din proprie experienta - produsele sunt grozave !
Multumim pentru oportunitatea de a participa la acest concurs!

Cand vine vorba despre curatenie eu sunt motivata perfect de imaginea casei mele curate, de dupa ...Asta imi da un imbold deosebit pentru ca stiu ca atunci cand totul este in perfecta ordine curatenia se mentine mult , mult mai usor si astfel castig timp liber in perioada urmatoare....Intamplarea face ca tocmai am terminat curatenia generala in apartament - a fost un efort sustinut si da,ma simt epuizata , insa merita cu prisosinta pentru ca am reusit sa ma debarasez de multe obiecte vechi si inutile, stiu de fiecare lucrusor din casa si totul miroase a proaspat.Recunosc ca am fost un picut ajutata de sot la indeletnicirile mai dificile-gen mutatul mobilei ,spalat covoare si transportatul la tomberon a sacilor cu diverse articole la care era timpul sa renunt.Toata treaba am facut-o pe fundal muzical, cu mici pauze pentru a-mi trage sufletul .Este o munca minutioasa , pentru ca fiecare coltisor trebuie primenit , sa zic asa , dar cand privesc imaginea de ansamblu constat ca totul e perfect si tare mandra sunt!!!!

Carmen Tender spunea...

Insta:carmentender1,fb:carmen tender.Imi place sa ascult muzica latina cand fac curătenie.Imi da energie ��

Carmen Tender spunea...

Insta:carmentender1,fb:carmen tender.Imi place sa ascult muzica latina cand fac curătenie.Imi da energie ��

arome-feldefel-amalia spunea...

Ok... Buna intrebare. Ce fac ca sa am chef? In primul rand afara-i musai sa fie soare! Apoi dau drumul la muzica , in general Michael Jackson ,Smiley si Moga ( ha-ha!) si impart atributiunile: sotul aspira, eu sterg praful, soacra sterge geamurile, iar mezina aranjeaza jucariile. Let's party!

Meorcaneanu Elena spunea...

Prefer sa fac singura curatenie la mine acasa ca sa am spor , beau dimineata o cafea buna dau drumul la televizor si ,,spor la treaba" ! Pot sa spun ca o ajut si pe fiica mea Preda Laura ea sta la curte si are mai mult de munca .

Meorcaneanu Elena spunea...

Prefer sa fac singura curatenie la mine acasa ca sa am spor , beau dimineata o cafea buna dau drumul la televizor si ,,spor la treaba" ! Pot sa spun ca o ajut si pe fiica mea Preda Laura ea sta la curte si are mai mult de munca .

coollove spunea...

Muzica la maxim după o cafea black fara zahar dar cu lapte începem curățenia generală 😀

Natura este viata mea spunea...

produse foarte bune (y)

Pantelimon Ionela spunea...

îmi place sa fiu singura acasă, in general curatenie si beau o cafea si linistita <3

Cxena Nicol spunea...

Pun muzica de dans, pregatesc mopurile si facem curatenie in familie, copiii sterg praful, sotul aspira si mama cu mopul dupa ei, in ritm de dans @Anidora Angy

Gabriela Balasa Matei spunea...

Cheful de curatenie imi vine,
Dupa o cafeluta ce ma energizeaza cum se cuvine,
Si incep sa trebaluiesc,
Toata ziua sa muncesc,
Si ca treaba sa mearga minunat,
Dau drumul la ""aparat"",
Muzica ma inveseleste,
Si curatenia sporeste..
Ma ajut de produse minunate,
Ce treaba mi-o fac pe jumatate!

Lamiita Petre spunea...

Si noi multumim pentru acest premiu generos!

Unknown spunea...

Buna, curatenia o fac impreuna cu bebelina mea (15l) care ma urmareste si ma ajuta��❤ dar si impreuna cu sotul (daca este acasa). Cheful vine mancand����������. Uneori ascultam muzica dar in general curatenia se face in timp ce ne si jucam: imi opreste aspiratorul, trage cablul, se catara pe aspirator, se plimba cu mopul prin casa, imprastie lada cu jucarii, sterge si ea praful.

MaryLENA RADU spunea...

De obicei imi pun muzica si ma apuc de treaba.Nu inainte de a-mi bea cafeaua.

Unknown spunea...

Curatenia o fac cu toata familia,se implica fiecare in felul lui,produsele sunt minunate

inimioara spunea...

Nu pot sta intr-o casa in care nu sunt aranjate toate la locul lor si acesta este principalul motiv care imi da cheful de a face curat. De altfel, de multe ori, cand fac curatenie, ma relaxez si sunt tare multumita cand le vad pe toate la locul lor. E adevarat ca nu dureaza foarte mult aceasta stare de bine, pentru ca cei mici nu sunt foarte interesati de curatenia mea.Mai avem de lucrat la capitolul asta, impreuna cu sotul meu, Cristian Manase!

Lavinia S. spunea...

Dacă pun muzică, îmi vine garantat cheful de făcut curățenie. Ce-i drept, îmi vine și cheful de dans :)) Dar mi-e mult mai ușor să fac curățenie dacă ascult muzică și mă mai și bâțâi cate puțin intre timp :D Super premiu, mulțumim pentru concurs!

Oana Monica Dutu spunea...

Îmi place sa fac curățenie pe muzica �� .In general ne împărțim treaba,soțul meu da cu aspiratorul și eu fac restul��.

Anonim spunea...

Pai ce sa spun :) Ma ia durerea de cap cand vad praf si dezordine in casasi imi revin cand este totul curat si la locul lui. Imi pun muzica, de regula Queen si fac o treaba de nota 10 pe acordorile lor. Acum ca a aparut si filmul abia astept sa merg sa il vad! Multumim pentru concurs.

Andreea Elena

(andreea.elena.s@hotmail.com)

Unknown spunea...

La mine acasa ne mobilizam si toti facem curat, adica eu, sotul si fetele. Eu fac mai toata treaba, dar ii las si pe ei sa faca cate ceva, de exemplu: sotul bate covoarele, iar fetele se ocupa de sters praful, aspirat, dat cu mopul si de aranjat hainele in dulap.
Cand fac curatenie singura imi pun muzica in casti, cand fac cu ei nu.

FB: Vasilica Badea
Instagram: @vasilica_badea
Share FB: https://www.facebook.com/vasilica.badea.1/posts/1168238403327867

Unknown spunea...

Daca ma uit mai lung prin casa mgata sunt cu pata pusa pe curatenie.Sau sa merg in vizita la vecina si daca ma uit la geamurile ei si le vad murdare ,atunci cind merg acasa le curat pe ale mele .La curatenie generala ma ajuta sotul ,el este sef la batut de covoare si la ridicat si mutat mobila ,in rest imi place sa deretic singura si cu muzica preferata in boxe

Delicii de orice fel spunea...

Pornesc muzica si ma apuc de treaba.Ca si cu ciocolata,pofta vine mancand .

Unknown spunea...

Produse super,concurs cu premiu consistent,multumesc !

Unknown spunea...

Ascult muzica si fac curatenie!

Mihaela Apostoiu spunea...

Ascult radio,pregatesc un capuccino,imi pregatesc produsele pentru curatenie si incep treaba.

Venera Iosif spunea...

Curatenia este necesara si obligatorie. Cu chef sau fara chef, cu o cafea, cu muzica, cu ajutorul familiei si cu produse de calitate se rezolva. O casa curata si primitoare este oglinda familiei.

Unknown spunea...

Împart treburile cu soțul, el se ocupa de covoare și curățenia în bucătărie, restul imi place sa fac eu.

Unknown spunea...

In general ascult muzica in timp ce fac curatenie si chiar urasc sa ma ajute cineva la treaba asta, stiu ca suna ciudat dar chiar prefer sa fiu doar eu cu mopul, lavetele si tot ce mai tine de curatenie ��

Unknown spunea...

Cand folosesti produse de calitate ,vezi rezultatele muncii tale .E un plus care ma motiveaza sa continui curatenia.

Unknown spunea...

Avand 5 copii 😊curatenia dureazaa cam jumatate de zi zilnic.2 sunt la liceu..sunt maricei dar inca nu sau invatat sa nu isi arunce hainutele pe unde apuca...de cei 3 mai mici chiar nu mai zic nimic🤣Unul din ei are doar 3 luni si incerc cat pot eu de mult si cat imi permite timpul ca casa sa fie curata intotdeauna pentru ca chiar de suntem saraci nu inseamna ca si casa trebuie sa fie "saraca" la capitolul curatenie.Asa ca aproape zilnic casa mea e"rasturnata"cu fundul in sus de catre copii dar eu incerc cat pot eu de bine sa o readuc in fiecare zi la curatenie,ordine😊

ciocoiu Cristinel spunea...

eu dau drumul la muzica si in fiecare zi cand este sotia la munca dau cu aspiratorul si sterg praful.

Daniela Dodoi spunea...

Cheful de curatenie vine la pachet cu muzica.

Mirela-Liliana Ion spunea...

Inainte de a incepe curatenia ma relaxez cu o cafea delicioasa,care sa imi dea energia necesara pentru a termina toate treburile pe care le am pe lista"De facut";intre timp il conving pe sotul meu sa ma ajute si astfel impartim sarcinile,totul devine mai eficient; si mai ascult si muzica,care ma relaxeaza si imi da energie !!

Marinela Ion spunea...

Pentru ca am 2 copii, curatenia trebuie sa facuta zilnic. Nu-i usor deloc, recunosc. Cand asez ceva intr-o parte, se strica in alta. Adun jucarii aici, sunt aruncate altele dincolo. Geamurile le spal cu greu, la doua saptamani, insa aspirat si spalat podeaua la 2 zile. Pentru copii aleg intotdeauna detergenti bio, chiar am folosit si pe cei de la Life Care si sunt super multumita. Imi place mult cum miroase balsamul in haine. Si am scapat si de alergiile pielii lor, care am constatat ca sunt din cauza detergentilor din comert.
Cum imi fac chef de curatenie? Pai uitandu-ma la ei si dorindu-mi sa fie foarte sanatosi, sa-si stiu intr-un mediu cat pot eu de sigur. In weekend ma ajuta si sotul sau/si mama.

Unknown spunea...

Prefer sa fac singura curatenie, in general acult muzica

Mihai Claudya spunea...

Prima data savurez o cafea și dupaia mă apuc de treabă dau drumul la muzica si împreună cu ajutorul meu baietelu meu de 6 ani ne pregătim să ștergem praful să spălăm pe jos sa fc patul sa scuturam covoarele și să folosim produse super bune și de calitate .

Andreea Ungureanu spunea...

Impartim treburile casnice , ne ajutam reciproc. Ne place curatenia si mai tot timpul ne implicam in a o mentine. De obicei de punem playlistul favorit cu oldies but goldies si asa muncim mai cu spor. El da cu aspiratorul , bate covoare (când e cazul) , da cu mopul iar eu restul treburilor.

FLORICA RUS spunea...

Este foarte simplu, ma setez dinainte ca trebuie facut curatenie generala si imi incarc bateriile cu un cappucino, muzica si chef de munca :) instagram Florycica Rus

Izabela P. spunea...

Imi fac o cafea mare cu lapte si scortisoara si dau muzica la maxim. Cand e sotul acasa, accepta el sa spele vasele si sa aspire. In rest, ma descurc eu.

Anonim spunea...

Nu le am cu curatenia, recunosc,dar nevasta m-a pus sa ma inscriu la concurs, ca sa aiba ea mai multe sanse, cica. :))) tocmai mi-a dat una peste ceafa, dar atata timp cat nu ma pune sa spal vase,e ok. Asa ne-am inteles, ca daca ma inscriu si eu, ma lasa sambata cealalta la fotbal. asa ca da-i ei premiul, te rog, sa am si eu un weenednd fericit. :)))

Mihai (Timisoara)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search