joi, 11 octombrie 2018

L'Oreal Infaillible Les Chocolats, rujurile mate cu aromă de ciocolată


Nu intamplator se cheama LES CHOCOLATS si nu doar ca arata bine in poza, aceste rujuri L'Oreal Infaillible se afla in acelasi cadru cu trufele cele delicioase. Nu doar ca nuantele prezente in aceasta colectie sunt si ele ciocolatii, in afara de cel rosu, dar cred ca ne-am putea gandi, totusi, la o ciocolata cu merișoare și goji. Textura rujurilor este catifelata, ca o crema de ciocolata, iar ele, superbele, au o aroma intocmai. Cu greu te poti abtine sa lasi rujul pe buze. Ai impresia ca tocmai ai mancat un borcan intreg de crema de ciocolata si ti-a ramas pe buze.
Toate aplauzele din lume merita cel care a venit cu aceasta idee! 😍
Nu am cele mai ofertante buze din lume pentru a va arata nuantele cum se arata, va las doar pozele produselor aici si va invit si pe Instagram unde gasiti in Repere mai multe fotografii si filmulete cu ele, un Unboxing de fapt, petrecut in mall, acolo unde ma aflam cand m-a sunat cel mai simpatic curier de la L'Oreal pentru a ma bucura cu aceste minunatii!
Sa nu uit sa va spun: dincolo de aroma absolut divina si delicioasa, de ciocolata cu lapte, rujurile au fost inzestrate si cu o rezistenta deosebita. Buzele sunt catifelate, aromate, hidratate mult si bine. Pana cand puteti voi rezista tentatiei de a degusta ciocolata de pe buze. HaHa.
Un ruj din colectia Les Chocolats costa 57 de lei.
xoxo











Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search