miercuri, 17 octombrie 2018

O zi la SPA - ce terapii poți alege pentru o relaxare completă


Stres la birou, presiune la companie mereu probleme de rezolvat? Cine n-ar zice da? La Country Spa Health & Beauty Retreat, lăsăm energia negativa la intrare si te încărcam cu vibrații pozitive. Cum ? Venim în întâmpinarea voastră cu cele 13 Programe ,,1 zi la SPA”, pentru cele mai des întâlnite nevoi ale oaspeților noștri. 



Alegerea pachetului preferat
Pentru a profita de această zi de relaxare și răsfăț la maximum, este extrem de important să știi cum trebuie să te pregătești pentru această experiență. Studierea ofertelor și a serviciilor oferite te va scuti de neliniștea de a nu știi pentru ce tratamente poți opta și care sunt cele care ți se potrivesc cel mai bine. Poți discuta toate aceste aspecte împreună cu un consultant sau terapeut.

Creează un echilibru între corp și suflet cu tratamente de înfrumusețare hrănitoare, cu masaje liniștitoare, cu sesiuni de saună reconfortante, completate de aromoterapie și meloterapie iar, când vei reveni acasă, te vei simții energizată și revigorată. În cadrul Country Spa Health & Beauty Retreat, un centru complet de sănătate și îngrijire, sunt disponibile 13 programe spa de zi extrem de relaxante și benefice pentru întregul organism aceste fiind: Body Terapy, Energizing, Gentlement Stiletment, Glow, Happy, Slimming, Zen, Hope, Inspiration, Joy, Optimism, Tranquility.

Terapie pentru corp și minte

Body Terapy este pachetul ce propune o relaxare profundă prin masaj terapeutic, împachetare și sesiune la capsulă.

Un boost de energie


În timpul vizitei la SPA tot ce trebuie să faci este să pui accent în special pe starea ta de bine. Ospitalitatea echipei și atmosfera caldă sunt necesare pentru o zi specială. Dacă vrei să te încarci cu energie și să îți revigorezi tot corpul, pachetul Energizing este alegerea ideală. Sauna umedă ajută la detoxifierea organismului și revitalizare, gomajul corporal curăță corpul și răsfață mintea, masajul cu roci vulcanice relaxează, iar tratamentul facial Lakshmi îți redă strălucirea și te umple de energie. 


Remodelare corporală și relaxare profundă

Dacă dorești să îți remodelezi corpul, pachetul slimming este cel care oferă echilibrul între trup și suflet, îmbinând relaxarea cu masajul anticelulitic Lakshmi, sauna umedă, masaj corporal, radiofrecvență corporală și fiola slim oxygen.
Opteză pentru pachetul care îți oferă tot ceea ce ai nevoie ca să te simțiți bine într-un cadru minunat și relaxant unde vei fi răsfățat.

O zi specială
Dacă vrei să te bucuri de o zi specială alături de prietenele tale, poți profita de o zi la SPA în care fiecare dintre voi să se simtă exceptional.
Pentru petrecerea burlăcițelor, o ieșire cu fetele sau o aniversare restrânsă, această surpriză este minunată.
Bachelorette Party este pachetul potrivit oricărei petreceri reușite, acesta incluzând saună umedă sau uscată, Gomaj corporal, masaj de relaxare Lakshmi și Masaj facial cu mască Lakshmi. 


Misiunea Country Spa Health & Beauty Retreat îți pune la dispoziție un concept de tratament integrativ, cu scopul de a vă îmbunătăți calitatea vieții, prin tehnici și terapii complementare, minim invazive dar care acționează în profunzime. Descoperă toate programele noastre pe www.countryspa-retreat.ro.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search