luni, 15 octombrie 2018

Secretul unui păr flexibil și strălucitor


Sănătos, strălucitor, moale și plăcut la atingere. Iată doar câteva motive pentru care ne dorim să avem un păr fin și mătăsos. Dacă ai încercat diferite metode pentru a obține un fir luminos, dar fără succes, cu siguranță ai nevoie de un produs personalizat, special pentru podoaba ta capilară.

În acest sens te ajută specialiștii de la System Professional care îți propun: X2E EXTRA ELASTIC FORCE - SER PENTRU STRĂLUCIRE - Creat pentru cele mai performante rezultate cu tehnologia avansată System Professional.

 

Produsul este potrivit pentru toate tipurile de păr, în special pentru persoanele care și-l doresc mătăsos și plin de mișcare naturală.

Rezultatul?

· Netezește instantaneu suprafaţa firului, lăsându-l mătăsos la atingere şi rezistent;

· Îmbunătăţește elasticitatea părului, pentru a facilita modelarea şi coafarea acestuia;

· Ușor și rapid de aplicat cu ajutorul pulverizatorului;

· Acţionează instant, datorită ingredientelor din formulă (amestec avansat de pantenol) ce pătrund în interiorul firului de păr.

Cum să folosești serul?


Aplici produsul de la rădăcină şi până la vârfuri prin pulverizare. Secţiune cu secţiune pe părul proaspăt spălat, tratat cu balsam, emulsie sau mască System Professional şi tamponat uşor cu prosopul. Piepteni şi clătești uşor, timp de 15 secunde.
 

SYSTEM PROFESSIONAL X2E EXTRA ELASTIC FORCE - SER PENTRU STRĂLUCIRE. Preț: 315 lei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search