luni, 5 noiembrie 2018

3 produse revoluționare pentru tratarea și ameliorarea ridurilor


Nu putem opri timpul, insa putem alege sa ne bucuram de trecerea lui sau sa plangem cand ne uitam in oglinda! Sigur ca pielea frumoasa este un rezultat al mai multor factori, precum alimentatie, genetica, sanatatea fizica si cea emotionala, un stil de viata care include miscare, insa cosmeticele au un rol extrem de important si ele. Si ne suntem datoare/datori (mereu spun ca si barbatii trebuie sa-si ingrijeasca tenul; macar aplicand o crema hidratanta, fie si de 3 ori pe saptamana, daca seara de seara le este greu) sa ne ajutam pielea sa ramana tanara si frumoasa cat mai mult timp.

Astfel, ne aflam in  acea perioada din an cand pielea devine uscata, terna si lipsita de stralucire, necesitand o atentie aparte. Mai mult decat atat, tenul care este cel mai expus la factorii externi, trebuie sa faca acum fata unor temperaturi scazute si unei vremi capricioase care odata cu inaintarea in varsta influenteaza aparitia si adancirea inesteticelor riduri.

Life Care® a lansat o noua gama profesionala de produse anti-aging cu efecte vizibile imediate: Rennesence by Biotissima®, special creata pentru tratarea si ameliorarea ridurilor, pentru o piele ferma si perfect hidratata.

In plus, au pregatit pentru tine cateva sfaturi extrem de utile pe care sa le urmezi in acest sezon pentru ca tenul tau sa-si pastreze sanatatea si frumusetea naturala.

1. Alege produse destinate nevoilor tale


Fiecare problema a tenului are nevoie de un alt tip de produs. Pielea este expusa zilnic la stresul factorilor externi si la pericolul radicalilor liberi. De aceea, are nevoie de o ingrijire consecventa.
In ceea ce priveste problema ridurilor, alege-le pe cele cu ingrediente active, fara substante toxice. Life Care® iti recomanda Pachetul TRIO Rennesence Biotissima® ce contine 3 produse revolutionare pentru un ten mai tanar, ferm, lipsit de riduri: 



Rennesence Wrinkle Filler, Biotissima®, formula imbogatita cu substante puternic active, precum Matrixyl® 3000, Acid Hialuronic si Vitamina A, care reduce aspectul ridurilor prin umplerea si netezirea acestora. Actioneaza instant si scade semnificativ aspectul ridurilor timp de pana la 8 ore. Textura usoara si matasoasa si modul de aplicare precis, ajuta produsul sa se intinda cu usurinta pe zona dorita, netezind si luminand tenul.

 




 




Rennesence Lifting Serum, Biotissima® inlocuieste acum diversele interventii de lifting cu o metoda non-chirurgicala! Este un serum ce are un efect de lifting de pana la 8 ore, continand 40% ingrediente active diferite. 


 



Rennesence Magnetic Mask, Biotissima®, o masca cu o formula cu totul speciala, bazata pe particule de fier, imbogatita cu ingrediente revolutionare in domeniul anti-aging (retinol, Matrixyl® 3000 si uleiuri nutritive). Modul „magic” de indepartare cu ajutorul magnetului, activeaza microcirculatia la nivelul pielii, crescand capacitatea de regenerare, astfel obtinand un ten energizat si sanatos.

 


Folosind produsele de ingrijire potrivite, vei obtine rezultate rapide si sigure.
2. Protejeaza-ti tenul

Chiar daca afara soarele nu mai straluceste puternic pe cer, razele UV inca sunt prezente si iti afecteaza pielea daca nu o protejezi corespunzator. Efectele acestora sunt nu pot fi neglijate: usuca pielea, favorizeaza aparitia ridurilor influentand imbatranirea prematura.
Astfel, de fiecare data cand iesi afara aplica un strat de crema cu protectie ultraviolete ce vor stopa razele sa iti afecteze tenul.

3. Ai grija la alimentatie

Nu degeaba se spune ca frumusetea vine din interior. Ceea ce consumi se va reflecta si in aspectul pielii tale. Poti preveni aparitia ridurilor mancand mai mult peste (somon sau alte soiuri de apa rece). Pestele contine proteine care ajuta la formarea celulelor tenului, dar si acizi grasi omega-3 care hranesc pielea si-i dau un aspect tineresc. De asemenea, bea foarte multa apa, astfel incat sa fii mereu hidratata.

Avand la dispozitie aceste sfaturi, te poti bucura de noul sezon friguros fara sa iti faci griji de sanatatea si frumusetea tenului tau.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search