luni, 5 noiembrie 2018

Propolisul, o minune în prevenirea și tratarea răcelii și problemelor gâtului








Studii respectabile arata ca nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzând şi varietăţile lor) sunt distruse de către propolis, care este cel mai puternic medicament antiinfecţios cunoscut. Studii făcute în paralel în Japonia, Statele Unite, Rusia au pus în evidenţă faptul că propolisul administrat sistematic măreşte producţia de celule specializate ale sistemului imunitar, le face mai „agresive”, ceea ce determină o mult mai mare rezistenţă la infecţiile cu orice tip de germen.

Poate parea dificil sa consumati propolis ca atare. Eu am incercat in cateva randuri sa urmez o cura cu tinctura de propolis diluata in ceai sau pe un cub de zahar, insa am abandonat. Astfel, aleg calea mai usoara, insa eficienta de asemenea, a suplimentelor alimentare. Va enumar in continuare cateva produse care au la baza propolis, in speranta ca poate va ajuta sa preveniti (sau tratati, daca deja a aparut) raceala in aceast sezon:



  • Suplimentul alimentar pe bază de extracte naturale standardizate Propolis C Răceală & Gripă se administrează de la primele simptome de raceală şi gripă, fiind disponibil în două variante: pentru copii de peste un an – Propolis C Răceală și Gripă Kids și pentru copii peste 12 ani și adulți – Propolis C Răceală și Gripă Adulți. Propolis C Răceală și Gripă are acţiune imunostimulatoare puternică, conţinând o doză semnificativă de vitamina C (de 5 ori mai mare decât doza zilnică recomandată), tinctură de propolis, extract de echinacea (un ingredient cunoscut pentru creșterea capacității de apărare a organismului) și extracte din fructe de soc și măceș. Fără zahăr, dar cu gust plăcut de zmeură.
1 plic/zi de Propolis C Răceală și Gripă pentru putere maximă în lupta cu răceala.

Poate fi asociat cu antiinflamatoare şi antipiretice. 




  • Proposept® Med –comprimate de supt şi Proposept® – spray oral sunt două dispozitive medicale cu rol în calmarea durerilor şi iritaţiilor din gât. De asemenea, previn infecţiile prin restabilirea funcţiei de barieră a mucoasei orofaringiene şi reduc utilizarea de decongestionante, analgezice şi antiinflamatoare de sinteză, fără a avea reacţii adverse.
Extractul de nalbă din Proposept® spray oral și Proposept® Med comprimate de supt are acţiune emolientă şi protectoare, iar tinctura de propolis, cu un conținut bogat de bioflavonoide, este responsabilă pentru efectul antiinflamator, antimicrobian şi cicatrizant.

Comprimatele Proposept® Med conţin şi extract din tal de lichen islandez, ingredient natural cu acţiune protectoare, regeneratoare şi calmantă. Din compoziţia comprimatelor mai fac parte vitamina C (cu efect antioxidant, stimulator) şi extractul de propolis (rol antiinflamator, antiseptic), uleiurile esenţiale de mentă şi de eucalipt, caee au efect antimicrobian si de împrospătare a respiraţei.

Pentru mai multe informaţii despre produsele Fiterman Pharma accesaţi http://www.stopraceala.ro.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search