duminică, 23 decembrie 2018

Thé Doré și Pomme Rouge, colecțiile în ediție limitată YVES ROCHER pentru Crăciunul 2018


Cum stati cu darurile pentru Craciun? Toate impachetate si asezate sub brad? Cu siguranta ati inclus printre cadourile acestor sarbatori si bunatati din colectiile Yves Rocher 2018, Thé Doré și Pomme Rouge. Astept cu sufletul la gura, la fiecare inceput de iarna, lansarea colectiilor in editie limitata Yves Rocher, curioasa nevoie mare sa aflu cu ce arome ne mai surprinde acest brand al meu de suflet. De data aceasta, este vorba despre ceai si mar rosu.




Balsamul de buze din colectia Thé Doré m-a cucerit pe 1 Decembrie, cand l-am primit la #BBloggersHolidayMeeting, impreuna cu un sapun lichid, lotiune pentru corp si crema pentru maini. Thé Doré îţi aduce texturi fine sau bogate şi formule senzoriale ce au fost îmbogăţite cu unt de karité bio sau cu extract de albăstrele bio. 

Ca un fan infocat al balsamurilor pentru buze, pot spune fara sa stau pe ganduri ca acesta este si produsul meu preferat din colectia limitata a Yves Rocher. Are un parfum fresh și delicat de ceai auriu, hrănește și protejează buzele impotriva factorilor de mediu. Textura sa onctuoasă, îmbogățită cu unt de Karité Bio și ulei de Migdală dulce, redă imediat confortul buzelor și le lasă delicat parfumate. Imi place la nebunie, mai cu seama ca nu incarca buzele, ci doar le hidrateaza si le confera un luciu discret!


Pe lista completa a ingredientelor acestui balsam Thé Doré, amintesc untul de karité bio, uleiurile esențiale de scorțișoară, cardamom și eucalipt, apa de albăstrele bio , uleiul de nucă de macadamia.


Cat despre Pomme Rouge, ei bine, la ce va zboara gandul prima data? Mie la marul glazurat pe care il gasim la targurile de Craciun, dar si la feliile de mar pe care le adaugam in vinul fiert, alaturi de cardamon si scortisoara, pentru un plus de aroma. Dar, parca si la marul copt sau placinta cu mere si multa nuca pe care mama o scoate din cuptor, spre deliciul nostru, Craciun de Craciun.


Extractul din apă de mere, esențele de portocală, vanilie și patchouli, untul de karité bio, apa de albăstrele bio, uleiul de nucă de macadamia, glicerina de origine vegetală, acestea sunt cateva dintre ingredientele bunatatilor din gama Pomme Rouge, fie ca vorbim despre crema pentru maini sau lotiunea si untul pentru corp. Parfumul delicat de mar rosu, cu un strop de scortisoara aromata, se poate regasi si pe buze pentru ca nici din aceasta colectie nu lipseste balsamul pentru buze. 


 Gasiti cadouri in multe combinatii in magazinele Yves Rocher, atat cele fizice, cat si online.
Aici, link spre colectia Pomme Rouge.
Aici, link spre colectia Thé Doré

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search