joi, 31 ianuarie 2019

beauty news CERAVE: 2 produse excelente pentru hidratarea pielii iarna



In ultimii ani, pielea mea a devenit si mai sensibila decat era, foarte greu gasesc produse cosmetice care sa-i fie pe plac si sa nu reactioneze prin uscaciune, mancarimi, roseata si chiar cosuri. Am observat ca produsele fara parfum imi fac bine, iar cand am auzit ca CERAVE a intrat pe piata din Romania am fost mai mult decat incantata. Au scris istorie in strainatate, figureaza pe lista celor mai apreciate produse cosmetice la nivel mondial, iar in Statele Unite au adevarate fan-cluburi. Probabil ca intr-o zi vor primi o stea pe Walk of Fame. 😁

Folosesc de aproximativ o luna crema Cerave pentru spalarea tenului si a corpului si balsamul hidratant, primite in cadrul campaniei Buzzstore si pot spune ca au completat perfect rutina de ingrijire a unei persoane cu piele sensibila, cum spuneam, mai mereu deshidratata si care se irita pana si la contactul cu anumite textile.

Cele doua produse sunt fara parabeni si fara miros, hipoalergenica si testate dermatologic.



Cerave Hydrating Cleanser (33 lei) este un gel pentru spalarea pielii, atat a tenului, cat si a corpului, extrem de delicat, care spala fara sa usuce epiderma, iar daca se intampla sa simtiti, uneori, senzatia de piele care strange, dupa unele dusuri sau bai fierbinti, atunci acest produs este pentru voi. Daca iarna este perfecta, date fiind temperaturile foarte scazute, care influenteaza negativ gradul de hidratare al pielii, vara cred ca este, de asemenea excelent, mai cu seama dupa expunerile la soare, atunci cand pielea este sensibilizata de radiatii, dar si in urma contactului cu apa sarata a marii sau cu cea a piscinei, imbogatita din belsug cu "minunatul" clor.

Avand in vedere compozitia "curata", adica fara parabeni, parfum, colorant, hipoalergenica si testata dermatologic, crema aceasta de curatare este excelenta si pentru bebelusi si copii.

Cerave Moisturing Cream (40 lei) este un balsam hidratant destinat pielii uscate si foarte uscate, insa nu vad ce rau ar face celei normale. Cel putin in cazul meu, posesoare de piele normala, face minuni. Intra rapid in piele, in urma unui masaj usor, realizat la finalul dusului, nu-mi lasa pelicula grasa si nici lipicioasa, ci doar un aspect satinat.
Pentru ca are ceramide identice cu cele din piele si actioneaza exact acolo unde este nevoie reparand stratul hidro-lipidic si restabilind bariera de protectie cutanata.

Produsele CeraVe se gasesc in farmaciile: Farmacia Tei, HelpNet, SensiBlu, Catena.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search