luni, 11 martie 2019

Colecția Sabon Limy Lavender, un mozaic al aromelor de primăvară


Designul noii colecții Sabon Limy Lavender și-a găsit muzele în arta mozaicului și în frumusețea grădinilor înflorite. Colecția cuprinde cele mai iubite produse de îngrijire corporală SABON, acum cu o nouă aromă în ediție limitată - Limy Lavender - creată exclusiv pentru această colecție, alături de accesorii unice pentru locuință, cu linii și contururi desenate în spiritul colecției.

Minunatele note de vârf de lămâie proaspătă și bergamotă se împletesc cu aroma de lavandă, pentru a încânta sufletul. În inima parfumului regăsim note revigorante de busuioc și mentă, care se îmbină armonios cu notele de bază: mosc alb și a portocal, rezultând un parfum proaspăt și viu, deopotrivă energic și relaxant, care captează perfect esența primăverii. Colecția Limy Lavender conține produse în ediție specială, atent selecționate, cu un design unic, inspirat de arta mozaicului. Set-urile Limy Lavender surprind esența primăverii în timp ce aromele de paciuli, lavandă și vanilie se împletesc pentru a da naștere unui set potrivit pentru călătorie. 


Ulei de duș, scrub și lapte de corp, săpun solid, aroma de camera, spray pentru textile și lumânări parfumate, în diferite variante de gramaj și ambalaj, sunt acum disponibile în magazine și pe www.sabon.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search