marți, 26 martie 2019

Notino, încă un magazin "al visurilor mele" și în Mega Mall București





Mai devreme, imi povestea o colega de birou ca este complet indragostita de Hermès Un Jardin Sur Le Nil, parfumul ei preferat de multi ani incoace, din 2005 mai exact, ca atunci a fost lansat. Evident ca am fost curioasa sa cunosc licoarea cu pricina, dat fiind faptul ca ea mereu comenteaza a dezaprobare orice parfum simte in jur. Nimic nu-i place, de la oricare i se face rau, tot timpul stramba din nasuc. 


Asa ca, la final de program am plecat impreuna din Pipera spre Promenada, la o plimbare lejera de seara, in parfumul asta senzational al pomilor infloriti. Fost-am socata nevoie mare ca ea inca nu stia ca Notino are si magazin fizic in Promenada. Eu credeam ca stie toata planeta deja!

Am problema asta, recunosc! Daca imi place un fel de mancare, am senzatia ca toata lumea este innebunita dupa el. Daca iubesc un parfum, imi pare mai mult decat socant sa se trezeasca te miri cine sa-l considere nasol. Daca am un brand de haine preferat, apăi tot Universul trebuie sa se imbrace de acolo. Si sa ma vedeti cum reactionez cand imi spune cineva ca nu a fost niciodata in Grecia, tara tutuor vietilor mele, trecute si viitoare!

Asa si cu Notino! Eu, care cumpar de ani de zile tot ce-mi poate trece prin minte, piele, par si buze de la Notino si care am facut atatea drumuri la magazinul din mall Promenada de cred ca ma cunosc vanzatoarele ca pe un cal breaz, cum sa cunosc cel putin un om care sa nu stie ca exista acolo magazin fizic, mare si superb, ca orice parfumerie din mall.

Si-am mai socat-o cu o chestie pe Oana! I-am zis ca vineri Notino mai deschide inca un magazin si in Mega mall! Ea locuieste la Iancului, la aproape o aruncatura de bat, deci va dati seama ce veste buna i-am dat, mai cu seama ca miercuri e zi de salariu si deja a urcat in capul listei Hermès-ul care o fascinează. 

Magazinul Notino este deschis de luni pana duminica, intre orele 10-22.00, insa i-am propus sa faca operatiunea aceasta vineri, pe 29 martie, pentru ca atunci va avea loc un eveniment special in magazinul Notino din Mega mall si anume lansarea parfumului
Lancome La Vie est Belle en Rose si sesiuni de make-up Lancome.


La Vie est Belle a fost unul dintre cele mai indragite parfumuri din viata mea, singurul pe care l-am folosit aproape un an, in exclusivitate, desi am peste 50 de parfumuri. Atat de intens l-am adorat, incat simteam nevoia sa vina cu ceva nou. Inca imi placea si imi place, dar parca simteam nevoia unei note noi. Si astfel, au aparut in viata mea La Vie est Belle L'Absolu si La Vie est Belle L’Éclat.

Abia astept sa-l cunosc pe en Rose !!! 

Am citit ca cei care au creat acest parfum s-au concentrat pe partea pozitivă a vieții și pe fericirea care este mereu în jurul nostru sub orice formă. Flaconul parfumului, de această dată are o culoare distinctă roz, simbolizând viziunea optimistă a lumii. Panglica roz legată la gâtul sticlei reprezintă libertatea. 

Debutul parfumului creat de Anne Flipo și Dominique Ropion include tonuri de fructe răcoritoare de bargamot și fructe de pădure roșii. Ulterior veți fi încântați de o inimă florală plină cu arome de bujor și trandafiri, care adaugă acestei ape de toaletă o atracție irezistibilă. Baza este alcătuită din acorduri calde de mosc și lemn de santal.


Pentru a sarbatori noul magazin Notino din Mega Mall impreuna cu voi, am pus la bataie un concurs impreuna cu Notino, prin care va oferim un voucher de cumparaturi!
Concursul are loc pe Instagram, pe pagina mea. Va las link AICI!  

Voi fi si eu vineri, la evenimentul Lancome din Notino Mega Mall, in jur de ora 14.00 si mi-ar placea tare mult sa ne si vedem acolo! 😍😍😍

#NotinoRomania

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search