luni, 27 mai 2019

Beauty News KEUNE. Adaugă Style părului tău!


Keune România lansează o nouă gamă ce conține produse profesionale de hairstyling, dedicate atât specialiștilor din saloane, cât și celor cărora le place să își creeze coafuri inedite, acasă. Gama Style, conține atât produse cu formule reinterpretate din fosta gama Design a brandului, cât și noi propuneri de soluții trendy, adaptate pentru a răspunde cerințelor tuturor pasionaților de hairstyling, fie că își doresc un stil urban sau glam.


Style este împărțită în 3 categorii de produse: Prep (dedicată pregătirii părului pentru coafat); Shape (ce conferă formă coafurii) și Finish (pentru finisarea look-ului). Acest aspect oferă specialistului din salon posibilitatea de a alege mai ușor produsul potrivit pentru diferitele momente ale creării coafurii.

Fie că îți dorești volum (categoria Volume) sau par perfect drept (categoria Smooth), produse pentru părul ondulat (categoria Curl), pentru fixarea coafurii (categoria Fix), pentru texturizare (categoria Texture), pentru strălucire (categoria Gloss), pentru protecție termică (categoria Heat Protect) sau pur și simplu îți dorești să dai un refresh coafurii tale (categoria Refresh Style) există o varianta Keune Style pentru orice moment din zi al coafurii tale și pentru orice nevoie a părului tău. 



Noutățile gamei Style în ceea ce privește produsele sunt: Sculpting Clay (pastă compactă, cu fixare puternică, petru un look texturizat), Matte Cream (pastă dedicată coafurilor cu textura mata), Precision Powder (pudra texturizanta pentru volum) și Humidity Shield (spray ce protejează părul împotriva efectelor umidității).

Produsele Style au fost create de specialiștii Keune pentru a fi ușor de folosit și pentru a servi că o extensie naturală a părului tău.

Designul premium aduce un plus de imaginea acestei game și vine în completarea stilului ambalajului existent, creat pentru celelalte game ale brandului.

Parfumurile produselor au fost de asemenea upgradate și includ două arome high-end: una seducătoare de ambră și altă fresh, dar neutră, adresată atât genului feminin, cât și celui masculin.

Pentru a evidenția calitățile incontestabile ale produselor, odată cu lansarea Style, Keune propune 8 look-uri iconice, realizate cu produsele premium ale gamei. Coafurile au fost realizate de un superstar în domeniul hairstyling-ului, și anume Ilham Mestour.

Gama Style este comercializată de Keune România și o puteți regăsi în saloanele partenere brandului.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search