duminică, 12 mai 2019

Beauty news: ROCKETMAN, lacurile de unghii Gelish & Morgan Taylor by Gelish, inspirată de Elton John

 

Top Line a lansat noua colecție Rocketman Summer 2019, semnată Gelish & Morgan Taylor, care celebrează noul film Rocketman, inspirat de povestea de viață a lui Elton John, ce va fi lansat în România pe 31 mai.

Colecția include lacuri de unghii în 7 nuanțe iconice, iar, cu această ocazie, au fost prezente la București, în mod excețional, Morgan Haile și Taylor Daniel, fondatoarele brandului Morgan Taylor, cele care crează colecțiile și semnează colaborări cu celebrități precum Lady Gaga, Madonna, Katy Perry, Khloe Kardashian, Rihanna, Mariah Carey, Kendall Jenner, Gigi Hadid.



Reginele manichiurii de la Hollywood

Invitatele speciale ale evenimentului sunt doua personalități care se completează: Morgan este doctor în Science of Health, absolvent al Grand Canyon University, și colaborează strâns cu echipa de marketing pentru elaborarea strategiilor brandului. Taylor a terminat Facultatea de Litere și este implicată în toate proiectele de creație ale brandului, fiind un bun copywriter, și semnează multe dintre editorialele publicate în revista in house, NailStyle.

Trendurile din manichiură sunt lansate de echipa de creație împreună cu Morgan și Taylor și transpuse apoi în manichiuri fantastice pe cele mai mari podiumuri ale Săptămțnilor Modei, brandul colaborând cu nume celebre de designeri precum Creatures Of The Wind, Monique Lhuillier, Sally LaPointe, SUNO, Tanya Taylor, Zero + Maria Cornejo.

 


Colecția The Rocketman

Brandul a lansat alături de Disney colecții de poveste în anii trecuți: Cinderella, Beauty & The Beast, The Nutcracker, iar acum, din colaborarea cu Paramount Pictures, a fost creată colecția The Rocketman, inspirată de viața extraordinară și tumultoasă a celebului Sir Elton John.

Colectia The Rocketman este compusă din 7 nuanțe iconice: rozuri ultra strălucitoare, purpuriu bogat și nuanțe metalice. Fiind o colecție inspirată din stilul extravagant al lui Sir Elton John, nu putea să lipsească un glitter luxos, care transformă orice nuanță într-una mega strălucitoare.

Nuanțele sunt special create pentru toți fanii Elton John (fiind purtate în filmul The Rocketman de către actorul Taron Egerton – cel care îl interpretează pe cântăreț) dar și pentru toți care caută momente unice, doresc să străluceasca la fel ca un star sau sunt fani ai ringurilor de dans.

Gelish & Morgan Taylor ne propun manichiuri cu design inspirat din notele muzicale, clapele unui pian sau unghii în nunațe electrice imprimate cu profilul unei vedete, chiar cel al lui Elton John.



Trendurile 2019 în manichiură


Dacă modelul negative-space manicure a fost vedetă ani la rând (mai ales modelele cu vârful transparent sau cu baza transparentă în formă de lună - ‘’moon manicure”), noul negative-space este acum cu modele geometrice (linii transparente, verticale sau orizontale).

NU se mai poartă unghiile plictisitoare și care nu transmit niciun mesaj. 2019 este anul în care putem combina culori, texturi și modele diferite; putem alege să purtăm un model diferit pe fiecare unghie.

Și, bineînțeles, nu alegeți manichiura fuzzy nails (manichiură cu blaniță) sau bubble nails! Nu au fost și nu vor fi niciodată în trend!

Îndrăzniți să purtați manichiuri statement, dar stylish, ținând cont de cea mai importantă regulă: unghiile și mainile au nevoie de îngrijire specifică pentru a arăta rafinat!
Trendurile în materie de manichiură în 2019 vor mulțumi atât pe cei care adoptă un stil minimalist cât și pe cei care iubesc stilul maximal. 


În această vară puteți opta pentru pasteluri în nunațe de roz, tonuri blânde de piersic și purpuriu.

Pentru un look mai sofisticat și mai îndrăzneț, putem combina aceste nuante pastelate cu accesorii precum ștrasuri, perle, paiete, lanțuri, sau putem cere nail artistului să ne picteze pe unghie forme geometrice, florale sau care imită diverse printuri (textile, animal print etc).

Produsele Gelish & Morgan Taylor sunt disponibile în magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line din țară.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search