miercuri, 5 iunie 2019

Colecția D’Lites 3.0 de la SKECHERS, lansată și în România / Preferații mei



Iubesc SKECHERS! Am o colecție frumușică de încăltări SKECHERS, sport sau nu pentru ca, dupa ani si ani, ca-n cantec, aici am gasit cei mai rezistenti, mai usori si mai comozi adidasi de pe piata. Stiu ca nu li se spune "adidasi", mai departe de vorbirea libera, insa simt ca ma complic cu "pantofi sport" sau "sneakers", desi corect asa se numesc. Anyways, recent am participat la evenimentul de lansare in Romania a colectiei D’Lites 3.0 de la SKECHERS si, asa cum am prevazut, as fi luat acasa toate incaltarile. Preferatii mei? Pai... toti! Dar, ca exista si un dar, febletea mea sunt cei colorati! Vi-i arat mai jos!



Modelele SKECHERS D’Lites 3.0 au câștigat detașat piața de sneakers din Asia, mulțumită designului special și a confortului oferit de spuma cu memorie. Așa cum s-a întamplat și cu modelele din gamele precedente, noii sneakers au cucerit rapid atenția pasionatelor de modă, care i-au combinat versatil, atât cu jeans, cât și cu ținute de party. 


Tonul a fost setat de însăși ambasadorul SKECHERS, artista cubaneză Camila Cabello, care adoră să experimenteze cu outfiturile sale și combină modelul de chunky sneakers atât cu ținute feminine, cât și cu ținute lejere, de zi cu zi. 



Noua colecție include pantofi în combinații de culori calde: roz, galben, gri, albastru, verde si negru sau alb. Pentru cei aflați în căutarea unei perechi de încălțăminte care completează orice ținută și care este comodă, potrivită pentru activitățile de zi cu zi, SKECHERS D’Lites 3.0 prezintă pantofi cu air-cooled memory foam. Articolele de încălțăminte sunt disponibile atât în magazinele SKECHERS, cât și în magazinele specializate. 


SKECHERS a devenit un etalon în trendul chunky sneakers în urmă cu 20 de ani, odată cu faima înregistrată de modelele iconice ale brandului, purtate de Britney Spears. De atunci, compania a lucrat constant la noi designuri, iar în 2007 a lansat prima serie de SKECHERS D’Lites, o variantă mai ușoară de sneakers. 








***

Despre SKECHERS USA, Inc.

Cu sediul central în California, SKECHERS USA dezvoltă și comercializează o gamă largă de încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, precum și o gamă de înaltă performanță pentru femei și bărbați. Produsele SKECHERS sunt disponibile în Statele Unite ale Amercii și în peste 170 de țări și teritorii la nivel global, în magazinele de specialitate și în peste 2600 de magazine proprii, atât online, cât și offline. Compania își administrează afacerile internaționale printr-o rețea globală de distribuitori, parteneri din Asia și Orientul Mijlociu, filiale locale în Canada, Japonia, Europa și America Latină.

SKECHERS este prezent pe piața din România cu patru magazine proprii în București – Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Sun Plaza - și câte un magazin în Brașov, în Coresi Shopping Resort, în Constanța în City Park Mall, în Suceava în Iulius Mall și în Baia Mare în VIVO!.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search