joi, 6 iunie 2019

Eau de SABON – Parfumuri fresh, inspirate de natură


Parfumul desenează cu invizibile contururi o stare de spirit, o amintire, o dorință secretă, iar vara este anotimpul în care tânjim după arome fresh, reconfortante, asortate strălucirii celui mai solar anotimp. Arome vii, acidulate, optimiste, care să ne însoțească discret, dar suficient de îndrăzneț, către toate locurile magice în care ne-am propus vreodată să ajungem. 

 

SABON a aliniat la startul acestei veri o colecție a celor mai iubite arome fresh ale brandului, acum ca parfumuri, cu note captivante de fructe, flori și plante din întreaga lume, într-o prezentare nou-nouță, proaspătă, care să te facă să le iubești și mai tare și să le iei cu tine peste tot.

Un singur puf... și te vor transporta ca prin farmec pe tărâmuri fierbinți, exotice, în care toate visurile devin realitate. Toți se vor întreba a ce miroși atât de bine, dar doar tu vei ști.

Produsele colecției


Green Rose

O combinație echilibrată de arome: iarbă proaspăt tăiată, citrice zemoase și încântătoare note florale de trandafiri îmbobociți. Portretul aromat al feminității atemporale. Un parfum care te va purta pe tărâmuri rustice scăldate în soare blând, prin câmpuri îmbrăcate-n flori.

Note de vârf: lămâie, bergamotă, citrice
Note de mijloc: ceai, trandafir, ghimbir
Note de bază: mosc alb, mirodenii, flori albe


Mosc 

Moscul, bergamota, iasomia, trandafirul și elegantele note aldehidice s-au prins într-o horă a purității și a senzualității, pentru a crea esența perfectă a verii. O aromă prețioasă, ce persistă îndelung, fascinându-i pe cei ce rămân în urma ta.

Bucură-te de farmecul grațios și de îmbrățișarea caldă a acestui parfum seducător, lasă-te învăluită de pace și armonie.

Note de vârf: bergamotă, aldehide
Note de mijloc: trandafir, iasomie
Note de bază: vanilie, mosc, chihlimbar


Paciuli – Lavandă –Vanilie  

 
O aromă deja legendară, un trio irezistibil: paciuli senzual, lavandă proaspătă și vanilie dulce.
Parfumul ideal pentru momentele în care ți-ai dori ca timpul să stea în loc, măcar o clipă, sau să te întoarcă în acea lume a amintirilor dragi și a experiențelor miraculoase pe care să le retrăiești iar și iar.

Note de vârf: lavandă
Note de mijloc: ambră, paciuli, flori de lavandă
Note de bază: vanilie, labdanum

Iasomie


Iasomie, bergamotă, bujor și o inimă de flori de portocali adunate din grădina raiului, radiind un miros rafinat, feminin, îmbogățit de o vanilie dulce, sofisticată. Companionul perfect al momentelor palpitante, când culorile par mai luminoase, aerul - mai proaspăt, și inima ta bate mai repede! Un parfum ca o melodie de dragoste fredonată într-o noapte fierbinte de vară.


Note de vârf: bergamotă
Note de mijloc: ylang, iasomie, trandafir, lăcrămioare
Note de bază: vanilie, mosc


Citrus Blossom

Portocale și mandarine în pârg, armonizate cu note fine de iasomie, paciuli și vanilie seducătoare. Rămâi cât timp dorești în livada plină de fructe coapte și dansează sub clar de lună, pentru a serba splendoarea naturii.
Un parfum pentru momentele în care nu te mai poți opri din zâmbit și vrei să împarți fericirea ta cu întreaga lume.


Note de vârf: bergamotă, mandarin, petit grain
Note de mijloc: flori de portocal, iasomie
Note de bază: paciuli, vanilie, mosc
Body Gelée - O senzație nouă de prospețime și răcoare

Pentru această vară, Sabon relansează șerbetul de corp într-o nouă formulă revigorantă, cu o textură ce-l face să pătrundă ușor în piele, îmbogățită cu extract de ulei de avocado și de aloe vera, ce creează o inegalabilă senzație de prospețime și răcoare.

Disponibil în aceleași cinci arome EAU de SABON - Iasomie, Paciuli-Lavandă-Vanilie, Green Rose, Citrus Blossom și Mosc – oferă pielii o îngrijire delicată pe timp de vară și un parfum de durată.


Noi accesorii de varăGeantă de plajă

Colorează-ți zilele de vară cu această splendidă geantă de plajă cu design atragător, în nuanțe ce nu vor trece neobservate pe nisip. Dispune de un compartiment interior suficient de spațios, ca să nu lași în cameră nimic din ce ai putea avea nevoie la plajă, și de un sistem de închidere cu fermoar, ce-ți păstrează lucrurile în siguranță. Geanta poate fi păstrată într-o husă asortată, în care, la plecarea de pe plajă, poți separa costumul de baie umed de toate celelalte lucruri ale tale.


Prosop de plajă


Fă o declarație șic de fiecare dată când îți faci apariția la plajă sau la piscină cu acest prosop vesel colorat! Îl vei transporta ușor în sacul confecționat din același material și te vei bucura cât e ziua de lungă de textura sa confortabilă, superabsorbantă, care se usucă repede și se simte moale pe piele.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search