marți, 2 iulie 2019

Când va fi lansată colecţia de machiaj KARL LAGERFELD X L’Oréal Paris



L’Oréal Paris si KARL LAGERFELD sunt incantati sa-si anunte colaborarea in exclusivitate pentru a lansa o noua colectie de machiaj.


Conceputa de regretatul designer, colectia va avea la baza stilul rock chic al lui KARL LAGERFELD, intr-o fuziune cu stilul elegantei pariziene ce exprima atat clasicul, cat si simplitatea.

Pentru a celebra viziunea sa fata de industria de beauty si mostenirea sa creativa, colectia KARL LAGERFELD X L’Oréal Paris va fi dezvaluita in intreaga lume pe 20 Septembrie 2019. Lansarea la nivel global va avea loc cu o saptamana mai tarziu in cadrul Paris Fashion Week pe 27 Septembrie.

“Aceasta linie de produse de machiaj reflecta cu adevarat universul brandului KARL LAGERFELD si ceea ce Karl aprecia in machiaj – deseori folosea fardul de pleoape ca si culori in schitele sale” afirma Caroline Lebar, Head of Image and Communication al Casei KARL LAGERFELD

“L’Oréal Paris vine cu mesajul: frumusetea este pentru toata lumea. Karl era incantat cand o colaborare rezona cu brandul si ar putea avea un impact real pentru multi oameni.”

Uniti de originea lor pariziana, atat KARL LAGERFELD, cat si L’Oréal Paris impartasesc un spirit de pionierat si o dedicare pentru celebrarea puterii feminine, cu o dorinta neincetata de a crea ceva neprevazut. Produsele KARL LAGERFELD X L’Oréal Paris au fost create cu dedicarea stiintifica si experienta in materie de culori ale L’Oréal. Colectia va fi insotita de o campanie inedita inspirata de afirmatiile iconice si de stilul usor de recunoscut al lui Karl Lagerfeld.

“Pentru L’Oréal Paris toate colaborarile noastre cu designeri vestimentari sunt o onoare, dar aceasta are o insemnatate aparte,” afirma Delphine Viguier, L’Oréal Paris Global Brand President. “In timp ce Karl rastoarna ierarhia pietei prin democratizarea modei, L’Oréal Paris propune o frumusete care tine cont de regulile si dorintele fiecarei femei. Avem de gand sa impartasim cu intreaga lume machiajul nascut din aceasta conexiune creativa: rock-chic-ul lui KARL LAGERFELD si viziunea de incurajare a frumusetii la L’Oréal Paris.”
“Pentru casa KARL LAGERFELD este un prilej aparte sa alaturam aceste doua nume emblematice ale modei Pariziene intr-o colaborare si sa o aducem la viata intr-un mod atat de cool – si in stilul lui Karl” afirma Pier Paolo Righi, CEO of KARL LAGERFELD.

Karl Lagerfeld a fost unul dintre cei mai influenti si prolifici creatori de moda pentru mai bine de jumatate de secol. Refuzand sa urmareasca regulile cuiva, acesta a facut pasi indrazneti acolo unde niciun designer nu o mai facuse, transformand propria sa imagine intr-un stil.

 Colectia de machiaj KARL LAGERFELD X L’Oréal Paris va fi prezentata la nivel global pe 20 Septembrie 2019.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search