joi, 17 octombrie 2019

DONCAFÉ a primit MEDALIE DE AUR / Ambalaj mai prietenos cu mediul


DONCAFÉ România, parte a Grupului Strauss, primește și anul acesta o nouă recunoaștere importantă în industrie – MEDALIA DE AUR pentru calitatea excepțională a produselor, acordată de către renumita instituție germană Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG).

DLG evaluează anual peste 27.000 de produse alimentare și băuturi din întreaga lume. Ca parte a inspecției sale de calitate pe segmentul cafelei, accentul este pus pe analiza senzorială a produsului, așa cum sunt aspectul, aroma, gustul și echilibrul băuturilor.
"Sortimentele de cafea pe care DLG le premiază sunt un exemplu de calitate la cele mai înalte standarde, reușind să surprindă prin echilibrul senzorial pe care îl oferă celor care le consumă. Procesul de testare este unul neutru, urmează o bază științifică și este certificat de experți în domeniu.”, a precizat Bärbel Würz, Project Manager al Centrului de Testare Alimentară DLG

Încă din 2013, produsele DONCAFÉ au obținut scoruri superioare pe toate categoriile vizate, iar în 2019 au completat un total de 12 medalii de aur, 2 de argint și 2 de bronz pentru șase sortimente testate din portofoliu: cafea prăijtă și măcinată Doncafé Selected, Doncafé Elita, Doncafé Green Active, cafea solubilă Doncafe Elita și cafea boabe Doncafé Espresso Cremoso și Doncafé Espresso Perfetto.
„Suntem bucuroși că, pentru încă un an, DONCAFÉ rămâne singura cafea din România premiată pentru ceea ce consumatorii noștri apreciază cel mai mult – calitatea. Este o recunoaștere care ne responsabilizează să continuăm să răspundem așteptărilor și nevoilor consumatorilor noștri la același standard cu care i-am obișnuit.”, a declarat Marius Meleșteu, General Manager Europa Centrală și de Est, Strauss România.

Odată cu această recunoaștere, DONCAFÉ își consolidează angajamentul față de consumatorii săi prin lansarea unui nou ambalaj premium, care îmbracă familiaritatea și imaginea plăcută a mărcii DONCAFÉ într-un design plin de originalitate și, în același timp, prietenos cu mediul, prin reducerea amprentei de carbon cu circa 30%.

În România, DONCAFÉ oferă o gamă variată de produse, printre care cafea prăjită și măcinată, cafea solubilă și cafea boabe, printr-o varietate de branduri create pentru iubitorii de cafea: DONCAFÉ Selected, DONCAFÉ Green Active, DONCAFÉ Elita sau DONCAFÉ Espresso.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search