luni, 28 octombrie 2019

Let's HALLOWEEEN! Promoții speciale pe NOTINO, pentru machiaje din povești... cu zâne, nu cu zombi


Da, din povești cu zâne, nu filme horror! Singurul lucru care imi place la Halloween este reducere speciala pe care NOTINO o are in aceasta perioada, la machiaje. Ah, si dovlecii! Imi amintesc de copilarie, cand sculptam dovleci mari, cu care ne luptam o zi intreaga cu mainile noastre de copii, ne chinuiam sa-i curatam de seminte, sa le facem ochi si gura si puneam lumanari inainte, care aproape niciodata nu se aprindeau si atunci cand o faceau, ne afumau dovleacul. Din portocaliu viu se transforma in negru pe interior si se lasa cu lacrimi. Doar interventia mamei ce mai salva situatia. Stiam sigur, sigur, ca imediat ce lua cutitasul in mana, avea sa fie bine! Dovleacul zambea pana la urma, dintr-un colt de curte si raspandea lumina galbena, pe inserat.

Da, acesta-i Halloween-ul care imi place, chiar daca noi pe vremea aceea nu stiam ca se cheama asa momentul din an in care dovlecii prindeau viata. Niciodata nu ne-am desenat chipurile, cel mult luam un cearsaf pe cap si ne credeam fantome. Altfel, nu ne mascaream precum copiii din ziua de azi si, chiar daca se spune ca transformandu-te in monstru, reusesti sa sperii monstrii adevarati, nu sunt de acord sa vad copii frumosi in chip de zombi, vampiri, draci si mai stiu eu ce alte oratanii.

Anyways, specialistii in machiaj se intrec in aceasta perioada in machiaje ingenioase si cei mai talentati dintre ei reusesc opere de arta, cu adeavarat. Intotdeauna reusesc sa fiu super impresionata de ce poate realiza cineva cu cateva farduri.

Pentru ei, dar si pentru cei ca mine, care apeleaza doar la un ruj rosu cand vor sa-si schimbe ziua banala intr-una speciala, NOTINO are promotii speciale pentru tot ceea ce inseamna Halloween makeup. 
Sigur ca voi sunteti liberi si libere sa desenati pe piele tot ce va trece prin minte, daca va ajuta talentul si imaginatia. Eu, cum spuneam, ma limitez la rujul rosu si linia de tuș, care, credeti-ma, de cele mai multe ori, chiar demna de Halloween este. 

Insist sa verificati si OFERTELE CURENTE pe care Notino le are in aceasta perioada, la tot ceea ce inseamna parfumuri, cosmetice sau make-up. Mi-ar parea rau sa va scape pentru ca doar maine nu bate Craciunul la usa si vad pe site seturi de cosmetice, speciale pentru asezat sub brad, la preturi speciale. Va las un link direct AICI, spre seturile cu produse destinate ingrijirii parului. Mie asta mi-ar placea sa primesc si, atunci, sper ca mai sunt doritoare printre voi!

Revenind la sarbatoarea zilei, ca pana la Craciun mai este un pas, va invit sa vedeti ce palete superbissime, si mai ieftine, si mai scumpe are Notino la preturi speciale, un must-have pentru un machiaj de Halloween ca la carte. 

Preferata mea este I Heart Revolution Tasty Avocado de la Makeup Revolution!



NYX Professional Makeup Aquaria x NYX Professional Makeup



I Heart Revolution Tasty Avocado



(click pe linkul de mai sus pentru a ajunge in magazinul Notino)


Vi le-am aratat, mai sus, pe acestea colorate pentru ca sper sa vad cat mai multe machiaje vesele si mai putin persoane din filme horror. V-am lasat, la finalul articolului si cateva poze cu Halloween make up pe gustul meu! 😍😍😍

Si daca am vorbit despre farduri de pleoape, sa va arat si ce set cadou super dragut, Maybelline The Colossal Big Shot, vad in magazinul online Notino, la doar 58 de lei.
Sigur, oferta este foarte bogata si va puteti umple cosul de cumparaturi cu absolut tot ceea ce aveti nevoie, de la rujuri in toate nuantele inventate vreodata, de la Maybelline la Lancome, farduri, pudre stralucitoare, lacuri pentru unghii si, sigur ca da, parfumuri care sa completeze perfect look-ul de Halloween. Eu, cel putin, nu sunt cu adevarat pregatita pentru petrecere daca nu port pe piele parfumul preferat, indiferent cat de perfecte ar fi machiajul si coafura. Iar acum, imi place la nebunie Noir pour Femme de la Tom Ford

Trei produse va mai arat, pe care mi le doresc neaparat si care sunt reduse acum, pe Notino, si ma duc! Asadar:


Shiseido Makeup 7 Lights Powder Illuminator


Shiseido Makeup LacquerInk LipShine


Yves Saint Laurent Sequin Crush

Ramasesem datoare si cu cateva machiaje frumoase de Halloween, care mi-au atras mie atentia pe Instagram. Iata-le!











Anonim spunea...

Îmi plac foarte mult produsele pe care ni le recomanzi si machiajele sunt foarte frumoase😍

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search