miercuri, 16 octombrie 2019

ȘCOALA DE BEAUTY VLOGGING L’ORÉAL ROMÂNIA 2019 / Cum te poți înscrie și tuL’Oréal România dă startul celei de-a șasea ediții a Școlii de Beauty Vlogging. Până pe 20 octombrie, tinerii creatori de conținut pasionați de universul frumuseții și al cosmeticelor se pot înscrie pe platforma http://beautyvloggingschool.loreal.ro/ pentru a câștiga unul dintre cele 24 de locuri ale Școlii.


Născută din dorința de a crea o nouă comunitate educată care să ofere consumatorilor informații relevante și utile despre beauty, Școala de Beauty Vlogging by L’Oreal România este singurul proiect educațional care oferă vloggerilor din această categorie traininguri și sfaturi practice, pentru a deveni creatori de conținut credibili și responsabili. Școala se adresează vloggerilor care au mai puțin de 30K de urmăritori și o vechime mai mare de 6 luni în Social Media.

CE OFERĂ BEAUTY VLOGGING SCHOOL

Cursanții școlii vor învăța cum să aplice sau să recomande un produs de beauty, care sunt principiile și rolurile ingredientelor din produsele de de îngrijire, cum să filmeze ori să editeze, dar și cât de important este rolul lor în educarea userilor și setarea tendințelor.

Cei 24 de cursanți vor avea sprijin constant din partea unor persoane cu experiență în vlogging și creare de conținut. Patru mentori, câștigători sau participanți ai edițiilor trecute, vor ghida cursanții pe parcursul celor patru săptămâni de școală: Ioana Dumitrache, Laura Mușuroaea, Special Koko și Denisa Sima. Misiunea lor este să îndrume participanții, să le ofere sfaturi și să le raspundă la intrebări.

Proiectul are anul acesta doi parteneri importanți: Samsung Romania și Alist Magazine. Cei doi parteneri s-au alăturat Școlii pentru a susține tânăra comunitate de beauty vloggers prin premii care să le crească acestora gradul de profesionalism.


CURSURILE EDIȚIEI 2019


Responsible Beauty & Storytelling susținut de Simona Fîrtat (Corporate Communication Manager L’Oréal Romania), Mihaela Munteanu (PR Manager L’Oréal România) și Ana Morodan

Digital Beauty susținut de experți Google & Facebook

Beauty on the Screen susținut de videograf-ul Khaled Mokhtar

Creative Beauty susținut de Andra Manea, make-up artist oficial L’Oréal Paris România

Beauty Shutterbugs susținut de fotograful Vali Bărbulescu

Skin Care Product Review susținut de skincare advisor-ul Daiana Anghel

Beauty of my skin cu produse Kiehl’s susținut de Ruxandra Nache, Kiehl’s Skincare Consultant

Beauty Ritual of my Hair susținut de hairstylist-ul Sorin Stratulat


Cursurile încep pe 28 octombrie si durează până pe 25 noiembrie. Ele se vor organiza atât fizic, la sediul L’Oréal România, cât și online, live, pe un grup dedicat de Facebook.


PREMII


Toți participanții vor primi titlul de #L’OréalAficionado, care le oferă acces la diverse activități organizate de L’Oréal România sau brandurile sale (după caz, vor fi invitați la evenimentele de brand, la traininguri de hairstyling sau make-up etc.).


Cel mai bun material realizat în urma fiecărui curs va primi un premiu special:

PREMIUL PENTRU TEHNICĂ VIDEO: participarea la o zi de filmare alături de Khaled Mokhtar

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN MACHIAJ: găzduirea unui episod al serialului Make Up in Oraș împreună cu Ioana Stratulat, make-up artist oficial Maybelline New York.

PREMIUL PENTRU TEHNICĂ FOTO: participarea la o ședință foto/ un eveniment foto alături de Vali Bărbulescu

PREMIUL PENTRU REVIEW DE PRODUS: produse skin care mărcile VICHY și La Roche-Posay

PREMIUL PENTRU VLOG-UL DEPRE RUTINA DE ÎNGRIJIRE A PIELII: Cartea 100,000 Years of Beauty scrisă de Elizabeth Azoulay și susținută de Fundația L’Oréal

PREMIUL PENTRU VLOG-UL DESPRE RUTINA DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI: Schimbare de look la salonul Beauty District


Câștigatorul Beauty Vlogging School 2019 va primi MARELE PREMIU  -un smartphone Samsung Galaxy Note10 și un internship la Alist Mgazine.


ÎNSCRIERI ȘI PARTICIPARE


Ce trebuie să facă aspiranții pentru a se număra printre cei 24 de cursanți ai Școlii de Beauty Vlogging?

1. Să încarce pe contul lor de YouTube, în mod public, un video de minimum 30 secunde și maximum 1 minut, în care să ne spună de ce vor sa devină beauty vloggeri

2. Să denumească video-ul: Înscriere L’Oréal Beauty Vlogging School 2019 – username-ul lor

3. Să iși creeze cont pe http://beautyvloggingschool.loreal.ro/ și să înscrie link-ul în concurs. În continuare, vor înscrie link-urile conturilor lor de Social Media (Facebook, Instagram, YouTube) și vor alcătui un top al preferințelor dintre cei 4 mentori disponibili


CONDIȚII DE PARTICIPARE:
fiecare dintre conturile de Social Media înscrise să aibă mai puțin de 30K de urmăritori, cel puțin unul dintre ele să aibă vechime mai mare de 6 luni iar ultima postare de pe cel puțin un cont să fie mai recentă de 2 săptămâni.


PERIOADA DE ÎNSCRIERE: 14 octombrie– 20 octombrie 2019


Îi încurajăm pe toți cei care doresc să afle de la unii dintre cei mai buni profesori și mentori informații valoroase și aplicabile despre crearea de conținut video de calitate să se înscrie pe: beautyvloggingschool.loreal.ro .
eda spunea...

Very good blog, tell me the best match for this season
luxhairshop Halloween Hairstyle
ry now.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search