luni, 23 decembrie 2019

MEZOTERAPIA CAPILARĂ stopează căderea părului și regenerează firul de la rădăcină

Căderea părului reprezintă o problemă cu care se confruntă atât bărbații, cât și femeile. Cauzele pot fi de diverse, ereditare, hormonale, cauzate de alimentație, de anumite boli, de consumul de medicamente, de stres ori din cauza procedurilor cosmetice agresive. 

În golurile de la nivelul scalpului, unde firele de păr au căzut, de cele mai multe ori rădăcina este sufocată de derm și are, prin urmare, nevoie să fie stimulată pentru a produce un nou fir. Astfel a apărut o procedură cosmetică noninvazivă denumită mezoterapia capilară, ce are scopul de a desfunda canalele închise și de a stimula regenerarea firelor de păr de la rădăcină.


“Mezoterapia capilară stimulează creșterea unor noi fire de păr în zonele afectate de alopecie. Reprezintă o primă soluție foarte bună pentru a regenera și a stimula creșterea unor noi fire de păr de la rădăcină. Este indicată în cazurile în care avem fire de păr din ce în ce mai subțiri ori apar goluri pe scalp din cauze firelor pierdute. Pentru că rădăcina este acoperită de piele iar bulbul este sufocat, noi acționăm prin stimularea acelei zone cu ajutorul dispozitivului cu microace, desfundăm canalele și introducem cocktail-ul de substanțe hrănitoare care stimulează rădăcina și regenerează firul de păr. După aproximativ o lună începe să crească puful, noile fire de păr. Mezoterapia capilară de la Famisoo poate fi o primă soluție pentru problema căderii părului”, explică Adriana Bican, manager Clinica Famisoo (www.famisoo.ro).





În funcție de gradul de dezvoltare al alopeciei sunt necesare mai multe ședințe de mezoterapie capilară. O ședință de tratament are prețul de 800 de lei. Această procedură reprezintă, pentru multe persoane, o alternativă a implantului de păr, fiind mult mai puțin costisitoare. 

Clinica Famisoo a dezvoltat în România conceptul HOLISTIC BEAUTY 360, menit să vindece, să înfrumusețeze și să cultive emoțional.







 


Se îmbină astfel patru direcții deosebit de importante: procedurile estetice menite să înfrumusețeze aspectul exterior, evaluarea stării de sănătate prin biorezonanță, consiliere și coaching pentru dezvoltare personală, precum și terapiile de vindecare alterative (ex: tetha healing, tehnica terapeutica de presopunctura Tsubo, electropunctură, mutarea punctului de asamblare, hipnoterapie și bioenergoterapie).

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search