vineri, 6 martie 2020

De ziua ta, mămico, în dar ți-am adus inima... și ceva în plus!


Primăvara este anotimpul meu preferat! Și pentru că sunt născută între primăvară și vară, pe 8 mai, și pentru că martie înseamnă sfârșitul iernii, al gerului, al ploilor reci, al fularului și paltonului. Înseamnă "bun venit, sandale și rochii și mare și soare!". Dar, în primul rând înseamnă 8 Martie, ziua celor mai importante ființe din viața mea, mama și bunica mea! Nici o zi din an nu mă emoționează mai mult decât 8 Martie, mai cu seamă când îmi amintesc ce frumos trăiam ziua asta ca și copii. Atunci când pregăteam zile și săptămâni în șir cântece pentru mamele noastre, și desene, și tot felul de felicitări pe care le făceam de la zero, cu mânuțele noastre mici. Și în care ne puneam tot sufletul și emoțiile și dragostea noastră pentru mama. În cazul meu, și pentru bunica, pentru că ea este inima mea! 💓 (mâna din poza de mai sus este a ei și este cea mai frumoasă poză făcută de mine vreodată și mai este este tot ea, Frumusețea)



Sunt sigură că nu doar eu am emoții când ascult cântecelul ăla vechi, care ne-a bucurat copilăria: "De ziua ta, mămico, în dar ți-am adus inima și crede-mă, mămico, un dar mai frumos nu se putea!". Așa-i că este superb? Mi se pare ca ascund atat de multa emotie aceste versuri simple si concentreaza tot ce trebuie transmis in ziua de 8 Martie!

Se apropie, incet, incet aceasta zi minunata si sper ca ati pregatit deja poeziile, cantecelele și florile pentru mamele voastre, da? 😊
Va vin si eu in ajutor cu cateva pentru idei pentru cadouri de 8 Martie .

Stiti ca eu sunt fan Notino si tot ce tine de sfera cosmeticelor si a parfumurilor, de aici imi iau. Ca sa lamurim odata si situatia asta cu "dar ai încredere?" . Da, am. Aproape toare parfumurile mele sunt de pe Notino si nu am avut niciodată nici o problemă. Am și șampoane, măști, creme de față, de corp, oje, farduri, produse pentru plajă... Tot ce vrei! 

Revenind, eu am profitat de faptul ca vine 8 Martie pentru a-mi face inca un cadou parfumat si unul mamei. Eu sunt fan inrait Yves Saint Laurent, de foarte multi ani, iar mai nou a devenit si mama.





foto: Notino ⇑⇒



Pentru mine am luat un Libre și pentru mama Black Opium Intense!


 Libre este prezentat drept parfumul manifest al libertății pentru femeia care trăiește fiecare experiență pe deplin, în exces. Este un parfum floral, cool și sexy. Notele lascive, masculine de lavandă întâlnesc feminitatea arzătoare a florii de portocal, contopindu-se. Un parfum cu ingrediente recoltate atât în Franța, cât și în Maroc.
Parfumul debutează cu esențe de portocal, ilustrate de petitgrain, împreună cu acorduri de lavandă însoțite de ulei de mandarină și coacăză neagră. Lavanda se regăsește și în notele din inimă, unde ține companie iasomiei. Simfonia finală, de vanilie caldă, cu mosc, chihlimbar și cedru, conferă parfumului o personalitate grandioasă.



Cat despre Black Opium Intense,  tot ce va pot spune este ca-i absolut senzational! Bine, poate eu sunt subiectiva pentru ca imi plac la nebunie toate Opium-urile si cred ca le-am avut pe toate pana acum. Ba nu, pe Black Opium Glowing inca nu, dar urmeaza pentru că văd că este și el pe Notino!
Magicul și seducătorul parfum YSL Black Opium este creația parfumierilor Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc și Olivier Cresp.
Printre notele de vârf domină absintul albastru. Notele din inimă aparțin iasomiei arabe, completate de flori de portocal și de lemn-dulce, într-un acord comun, senzual și cald. Dintre notele de bază nu lipsește legendarul ton de cafea, întâlnit la întreaga colecție Black Opium. În această compoziție, cafeaua este acompaniată de lemnul de santal și de vanilia cremoasă.
Iarasi vanilie! Ador vanilia in parfumuri și puține sunt parfumurile fără vanilie care imi plac!

(foto:Notino⇑)
Si dacă mamei îi voi dărui un parfumel pe care știu că și-l dorește, Frumusețea - care nu folosește parfumuri și farduri :) - îi voi dărui inima, ca-n cântecel și o sacosă mare cu banane! haha. Preferatele ei! 

La mulți ani, fetelor! Vă doresc să fiți fericite și sănătoase și mereu cu inima bună! Să căutați frumosul în toate, și binele, și să le dăruiți deopotrivă și să nu uitați niciodată că bine faci, bine găsești!
Aveți grijă de voi și iubiți-vă mult pentru că doar atunci puteți iubi mult! 
Un 8 Martie de vis! 💓💓💓
 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search