marți, 28 aprilie 2020

LONCOLOR îți aduce acasă vopseaua de păr preferată în mod GRATUIT


Realitatea din prezent nu mai seamană cu cea de acum câteva săptămâni, dar știm că cel puțin un lucru trebuie să rămână neschimbat: să fim frumoase, în fiecare zi. Acesta este motivul pentru care LONCOLOR oferă femeilor un cadou special: lansează gama de vopsea permanentă LONCOLOR EXPERT HEMPStyle și serviciul de livrare la domiciliu a produselor preferate, în perioada stării de urgență. 

Gama de vopsea permanentă LONCOLOR EXPERT HEMPStyle

LONCOLOR Expert HEMPstyle este o vopsea permanentă pentru păr cu extract din semințe de cânepă (Cannabis Sativa), proteine din orez și ulei de jojoba. Extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteinele din orez acționează ca un înlocuitor pentru cheratina animală, îmbunătățind rezistența părului și oferindu-i o elasticitate remarcabilă.


Formula inovatoare cu cu extract din semințe de cânepă, proteine din orez și ulei de jojoba oferă părului mai multe beneficii, chiar în timpul colorării:

· Elasticitate senzuală și textură fină

· Culori vibrante, intense și strălucitoare

· Efect protector și nutritiv, grație uleiului de jojoba cu acizi grași Omega-6 & Omega-9

· Colorare perfectă și durabilă

· Acoperire optimă a firelor albe

Gama cuprinde 16 culori vibrante, intense și strălucitoare: https://www.loncolor.ro/game/game-vopsea/loncolor-expert-hempstyle


  
Seviciul de livrare la domiciliu

În perioada stării de urgență, LONCOLOR pune la dipoziția clientelor serviciul GRATUIT de livrare la domiciliu, indiferent de valoarea comenzii. Coletele ajung oriunde în țară în maxim 48 de ore. În plus, pentru fiecare comandă plasată în valoare de minim 50 de lei clientele vor avea parte de produse cadou din gamele de îngrijire. 


Mai multe detalii aici: https://www.loncolor.ro/campanie-livrare-acasa
„De peste 27 de ani, misiunea LONCOLOR a fost aceea de a inspira și ajuta femeile să-și păstreze încrederea și culoarea din vieților lor cu ajutorul produselor pe care le punem la dispoziție. De când #stămacasă cu toții, am învățat să ne admirăm frumusețea în oglinda de acasă și este important să continuăm să avem grijă de părul nostru. Din acest motiv am lansat serviciul de livrare la domiciliu pentru a oferi tuturor bucuria folosirii produselor preferate, fără a fi nevoie să se deplaseze la magazin.” – a punctat Alina Pescaru, Manager Comunicare LONCOLOR

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search