marți, 16 iunie 2020

concurs ASEVI: câștigați 5 premii parfumate pentru casa voastră


Sigur că ne place să mirosim bine, să testăm cosmetice și farduri și să avem tot timpul haine noi, iar aici vorbim de mulți ani despre toate aceste laturi ale ceea ce înseamnă frumos în viețile noastre. Având în vedere că, de vreo trei luni și ceva stăm în casă și mulți dintre noi continuăm să muncim de acasă și în lunile următoare, avem nevoie de un spațiu cât mai curat și parfumat, nu-i așa? De aceea, împreună cu ASEVI m-am gândit să vă dăm o mână de ajutor!


Nu știu cât de familiarizate sau familiarizați, de ce nu?, sunteți cu brandul ASEVI! Eu îl asociez de mulți ani cu unul dintre cele mai persistente balsamuri pentru rufe întâlnite pe piață. L-am cumpărat la recomandarea unei prietene care locuiește în Spania, pentru că este brand spaniol. Și dacă tot suntem aici, să vă spun și de la ce vine ASEVI: de la numele celor 5 băieți ai fondatorului firmei Pons Quimicas SL Spania, companie ce a luat ființă în 1965 și care produce și distribuie brandul ASEVI și în România, de peste 25 de ani. 

Motto-ul ASEVI este "Nu uita: casa ta merită tot ce este mai bun! La fel și tu!"

De aceea, avem pentru voi 5 premii a câte 5 produse speciale ASEVI, pe care eu le-am folosit de-a lungul timpului și le ador. Tocmai de aceea le-am ales special și pentru voi!

REGULAMENTUL CONCURSULUI 

1. Apreciați pagina mea de Facebook (link aici) și pagina ASEVI România (link aici)

2. Lăsați un comentariu aici și/ sau pe Facebook prin care îmi spuneți care este locul vostru preferat din casă sau cel mai drag obiect. La finalul comentariului de pe Facebook, nominalizați și două prietene, cu tag, care vreți să afle despre concursul meu.

3. Distribuiți linkul spre acest concurs



Concursul începe acum și se finalizează pe 22 iunie 2020, la ora 24.00. Voi alege cele 5 câștigătoare prin tragere la sorți, iar premiile vă vor fi trimise prin curier.


PREMIILE CONCURSULUI


Dezinfectant ASEVI multisuprafețe

Are o formulă nouă, mult mai eficientă, care elimină 99.9% din germeni, bacterii și ciuperci și este, de asemenea, eficient împotriva tulpinilor de coronaviruși. Datorita formulei sale cu efect rezidual, suprafata ramane dezinfectata mai mult timp, impiedicand inmultirea bacteriilor.
Nu pateaza si are un parfum placut si de asta pot sa va asigur! Nu are mirosul clasic de clor al produselor dezinfectante, iar asta imi place tare mult!

 

 


Soluție pentru curățat baia ASEVI banos


 


 
Curață, dezinfectează și parfumează, elimină microbii și lasă un parfum plăcut, un atuu din punctul meu de vedere. Parfumul delicat se menține mult timp în baie și, o altă chestiune interesantă: nu doar igienizează gresia, faianța, toaleta, chiuveta, etc și parfumează, dar îndepărtează și petele de calcar de pe obiectele sanitare sau de săpun, dându-le strălucire de durată.

 

 
Detergent lichid ASEVI max pentru 31 de spălări


Este un detergent lichid concentrat, cu putere mare de curățare, care scoate petele atât de pe rufele colorate, cât și de pe cele albe, lăsând în urmă să o prospețime de neegalat. Și de asta vă asigur!

Prima dată l-a descoperit mama și atât de mult îmi plăcea parfumul hainelor pe care mi le spăla ea - mă mai răsfață uneori!- încât am pozat detergentul ei și m-am cumpărat fix pe acela.

Și este cu adevărat genial! La un moment dat mi-am pătat o mașină întregă de haine albe din cauza unei bluze albastre pe care nu am observat-o. Ei bine, am reușit să le salvez!




Balsam de rufe ASEVI sensations dreams

Și voi ridicați capacul balsamurilor de rufe în magazin și îl alegeți pe cel preferat în funcție de parfum? 🙈 Știu sigur că nu sunt singura care face asta! Ha Ha. Cunosc persoane care aleg un balsam oarecare de rufe, nu țin cont de parfum sau alt criteriu. Îl folosesc așa, să fie, să bifeze și pasul ăsta. 

Eu? Într-o zi m-a luat amețeala de câte balsamuri am mirosit pentru că nu mă puteam hotărî pe care sa-l alerg, parcă eram la parfumerie și îmi căutam parfum. Ei bine, și pe acesta l-am ales atunci! 
Este absolut genial și chiar dacă nu-l veți câștiga decât cinci dintre voi, vi-l recomand din suflet! Miroase minunat!!! Și mai sunt câteva variante senzaționale de la ASEVI, să le mirosiți data viitoare când mergeți la cumpărături și-mi veți da dreptate!

Detergent pardoseli multisuprafețe ASEVI PH Neutru


Curață, dă strălucire și protejează suprafețele delicate lăsând la final un parfum extrem de plăcut, proaspăt, delicat. Nu vei simți nevoia să deschizi larg geamurile, ca după alte produse - eu am fost la un pas de intoxicare chiar! - ba din contră: miroase atât de bine, pentru mult timp, încât vei vrea să dai zilnic cu mopul. 😀
Datorita formulei sale cu pH neutru, curata in profunzime lasand suprafetele stralucitoare mai mult timp și este ideal pentru marmura, parchet, podea, ceramica, gresie, terasa, granit si alte suprafete lavabile.




Alte câteva produse ASEVI care îmi plac mie

odorizant cu un parfum foarte plăcut și persistent, atât pentru toaletă, cât și orice alt spațiu al băii sau pentru dulapul cu pantofi sau haine, interiorul mașinilor, spațiile animalelor, absolut orice loc ați vrea să miroasă frumos!
 



UPDATE

După lupte seculare care au durat 3 zile 😁 am reușit să adun toate inscrierile (blog, Facebook, Instagram) și norocoșii sunt:

1. Elena Serban
2. Alexandrina G.
3. Booksforever
4. Flory Florentina
5. Cristina Gheorghe

Felicitari! Astept un mail cu datele voastre de contact la divedecarton@yahoo.com pentru ca ASEVI România să vă trimită premiile.

Ramaneti aproape pentru ca urmeaza si alte concursuri la fel de dragute!


Mihaela Barcer spunea...

livingul SIMONA GABRIELA BADEA PAULA PAULLINA

Mihaela Barcer spunea...

livingul Simona Gabriela Badea Paula Paullina

claudia bercea spunea...

Locul meu preferat din casa este balconul stau si citesc sau desenez ascult muzica sau privesc ploaia este locul meu de suflet unde savurez o limonada sau o negresaObiectul preferat este fotoliu in care stau si masuta de cafea.Ador produsele asevi sint de calitate ador balsamul de rufe si detergentul lichid

OMER FILIZ spunea...

Terasa casei , Eryn Mustafa ,Zeinedin Irene Simona

Valeria Chertes spunea...

Locul meu preferat este in living in fotoliu.@Claudia Nicolae,Ioana Daniela Buhaș.

Unknown spunea...

Bucataria imi lacr foarte mult ! @vieru liliana @anca fesu

Anonim spunea...

Locul meu preferat este in living am fotoliul meu si dormitorul( patul) bineinteles

Roxana Luiza spunea...

Locul preferat este baia ��

Anonim spunea...

Baia

Anonim spunea...

Baia e locul preferat

Booksforever spunea...

Dormitorul este preferatul meu, locul meu liniștit❤️
@bogdan tudorana
@manuela ene

Ștefania Iamandi spunea...

Locul meu preferat din casă Este baia!

Booksforever spunea...

Dormitorul este preferatul meu, locul meu liniștit ❤️
@bogdan tudorana
@manuela ene

Oana Maria Trica spunea...

Canapeaua din living

FILIZ MUSTAFA spunea...

Bucătăria Iulia Mioara , Leyla Geafar

Adrian Lazar spunea...

Locul preferat este terasa unde ma relaxez cu un pahar de vin :)

Mirela Murat spunea...

Baia este cel mai relaxant loc. Cu apa pana la gat si cu multa spuma.

Ștefania Iamandi spunea...

Locul meu preferat Este terasă! Mă bucur de o ceașcă de cafea și mă relaxez :)@9

Ștefania Iamandi spunea...

Locul meu preferat Este pe terasă unde mă pot relaxa cu o ceașcă de cafea :)

Grigoras Titina spunea...

SUFRAGERIA :) Super cadou! Sper sa fiu eu norocoasa! Multumim pentru ocazia de a castiga un asa premiu 💖Mult succes in continuare!

Stefania spunea...

Locul meu preferat de relaxare este bucătăria!

Simona Banica spunea...

Livingul este locul preferat

Jean spunea...

Bucataria este locul meu preferat.Acolo experimentez retete no I.

Suta Maricica spunea...

Balconul, pentru ca am o mulțime de plante și e o plăcere sa îmi savurez cafeaua aici, mai ales ca e liniște și aud ciripitul pasărilor.

Lungu Mariana spunea...

Livingul este locul meu preferat

Anonim spunea...

Cel mai mult si mai mult din toata casa imi place baia!!!! Ador sa stau chiar si o ora in casa, sa ma relaxez cu uleiuri aromate, sa citesc, sa ma rasfat cu tot felul de cosmetice. Asa imi incarc bateriile!
Multumim pentru concurs!

Alexandrina G.

Gaby Plesea spunea...

Nu este loc din casa, dar pe langa casa. Gradina este locul meu preferat. Imi place sa-mi beau cafeaua in curte, impreuna cu sotul meu.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search