vineri, 21 august 2020

Câteva produse AVON care mi-au făcut vara mai frumoasă

Înaintea produselor pe care le vedeți în poze, cred că nu mai folosisem cosmetice AVON din facultate. De fapt, nu. Am avut parfumul și loțiunea de corp Her Story by Simona Halep anul trecut și mi-au plăcut la nebunie. Eu simt că miros a La Vie est Belle, dar într-o variantă mai puțin dulce. Așadar, mi-au făcut cu ochii produsele pe care le vedeți și le-am folosit insistent și eu, și mama, așa că vreau să vă spun și vouă câteva cuvinte despre ele.

 

Începând cu începutul 😊, cele trei parfumele de mai sus fac parte din gama AVON collections și sunt absolut delicioase. Preferatul meu este Violeta, iar ale mamei Roseta și Lila. 

Violeta este delicat, proaspăt, ușor dulceag, evident un parfum floral, iar printre notele sale se regăsesc violeta, patchouli și bergamota.

Roseta miroase a trandafir bulgaresc, litchi chinensis și vanilie și cred că este minunat pentru toamnă-iarnă.

Iar Lila miroase a crin și a ... rouă! Da, miroase a prospăt, a curat, a dimineață de vară, a ploaie și a rouă. 

Pe toate trei și toate celelalte produse Avon despre care vă voi vorbi acum le găsiți și pe NOTINO.

Spuma de curățare Avon Nutra Effects Matte reprezintă alegerea potrivită dacă ai tenul gras sau mixt și ai nevoie de matifiere. Spuma extrem de delicată îndepărtează excesul de sebum și impuritățile, dar și machiajul care nu este rezistent la apă. În cazul în care este, mai e nevoie să definitivați cu ajutorul unei dischete îmbibate în loțiune micelară sau lapte demachiant. 

Iar crema matifiantă pentru zi, cu SPF 20, completează perfect rutina de îngrijire. Se aplică pe pielea curată, pe față, pe gât și pe decolteu cu mișcări circulare și se masează ușor. Reduce sebumul și controlează luciul neplăcut al tenului. O găsiți și pe ea pe notino.ro, la doar 19 lei. 

 
Dacă aveți tenul sensibil, puteți încerca gama AVON Nutra Effects Soothe. Conține o apă micelară, șervețele demachiante, un scrub micelar, un gel micelar pentru spălarea tenului, o cremă hidratantă.
Produsul meu preferat din această gamă sau, dacă ar fi să o parafrazez pe o prietenă, "cel mai preferat" este gelul micelar de curățare. Se aplică dimineața și/sau seara, pe fața umezită și se spumează. Apoi se clătește. Ca și efecte principale după folosire, avem:
  • înlătură eficient fondul de ten feței
  • lăsă tenul complet curat
  • calmează iritarea
  • reglează producția de sebum

Iar pentru tenul normal spre uscat, AVON a creat gama Nutra Effects Nourish, cu unt de Shea. Gama conține apa micelară 2 in 1, uleiul bifazic pentru demachiere și o cremă bogată în vitamine, ideală pentru pielea uscată.

Produsul meu preferat din această gamă este apa micelara 2 in 1, care asigură o curățare temeinică, în câteva minute. În același timp, înlătură din piele impuritățile și celulele epiteliale moarte. Îndepărtează chiar și fondul de ten rezistent, se poate folosi la demachierea feței, a ochilor și a buzelor, curăță porii în profunzime.

Specialiștii în dermatologie susțin că una dintre cele mai importante forme de respect și grijă pentru propria piele este aplicarea unui filtru SPF ori de câte ori ne expunem la soare. Iar asta nu înseamnă doar plajă sau plimbări la malul mării pentru că radiațiile sunt atât de puternice, încât ne pot agresa pielea neprotejată chiar și pe drumul până la mașină, la supermarketul din colț sau în cele 30 de minute de jogging în parc.

Crema matifiantă AVON Care Sun + Face BB SPF 45, care oferă și protecție solară ridicată și acoperire naturală a imperfecțiunilor este produsul meu solar preferat de la Avon. Oferă protecție împotriva razelor solare, conferă pielii hidratarea necesară, dar și un look natural.

Totodată, în gama AVON Care Sun+ avem două noi creme hidratante, care trec testul „shine control' și care se absorb ușor în piele, fără a lăsa, cu SPF 30 și SPF 50 pentru protecția tenului.

Găsiți toate produsele la NOTINO.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search