sâmbătă, 1 august 2020

Ediție limitată NATURE BOX cu ambalaje 98% din plastic social


Nature Box, în parteneriat cu Plastic Bank (Banca de Plastic), organizație globală ce luptă să reducă deșeurile de plastic din oceane și, totodată, sărăcia din comunitățile în curs de dezvoltare, au lansat o ediție limitată de produse al căror ambalaj este fabricat 98%* din plastic biodegradabil.

Nature Box aduce pe piața din România două produse pentru păr și piele, ambalate în recipiente fabricate 98%* din plastic reciclat, denumit Plastic Social®. Acesta este colectat de pe plaje și soluri de către localnicii comunităților sărace, predat la centre special amenajate și reciclat pentru a fi utilizat la ambalarea produselor. În schimbul plasticului colectat, localnicii primesc sume de bani sau acces la diferite servicii, precum îngrijire medicală sau educație.

Ediția limitată lansată de Nature Box în parteneriat cu Plastic Bank include șamponul pentru păr hidratat și prospețime de durată și gelul de duș pentru o piele revigorată, produse care au la bază o formulă vegană, nu conțin coloranți artificiali ori ingrediente de origine animală. Cele două produse cu ambalaj din plastic reciclat sunt disponibile în exclusivitate în rețeaua magazinelor DM.

În fiecare an, aproximativ 8 milioane de tone de plastic ajung în oceanele lumii, având un impact negativ asupra ecosistemului marin. Mare parte din cantitatea de plastic provine din țările în curs de dezvoltare, cu comunități sărace. Tocmai de aceea, Nature Box, alături de Plastic Bank, au amenajat centre de colectare unde localnicii primesc bani, bunuri sau acces la servicii în schimbul plasticului colectat de pe plaje ori soluri. Gama cuprinde:

Nature Box Șampon pentru păr hidratat și prospețime de durată 385 ml

Nature Box Gel de duș pentru o piele revigorată 385 ml


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search