luni, 28 septembrie 2020

Zboară în țară cu Blue Air!


Și ție ți-e dor de România? Anul acesta am fost doar o dată la Saturn și o dată la Sinaia și împrejurimi. Aveam atât de multe planuri de călătorie, dar au picat unul câte unul. Pe cât de mult îmi place să călătoresc, pe atât de mult urăsc să pierd timp pe drumuri proaste. În așteptarea teleportării, mă bucur că Blue Air are 25 de zboruri săptămânal, în România, către diverse destinații pe care le am pe listă de-o veșnicie.

Incepand cu luna septembrie, zborurile interne Blue Air aduc România mai aproape, legand direct Bucureștiul cu Baia Mare, Oradea, Timișoara, Bacău, Iași și Cluj într-un program de zbor care oferă cea mai bună conectivitate, accesibilitate și flexibilitate pentru călătoriile în țară.

Si pentru ca acum, mai mult decat oricand, ne intoarcem catre bucuriile simple ale vietii si privim Romania cu alti ochi, ne e drag sa ne regasim rudele si prietenii si sa descoperim farmecul locurilor romanesti, vechi si noi, deopotriva. 

Prin programul Zboara in tara, Blue Air sustine călătoriile de business si de vacanta în Romania, mizând pe conexiuni rapide și accesibile. 

Vreau să ajung până la sfârșitul anului în Oradea, Baia Mare, Iași, Cluj Napoca, Timișoara sau Bacău și până mă decid eu unde să petrec un weekend, te invit să-mi spui dacă ai fost în vreuna dintre aceste locații. Mi-ar plăcea să citesc impresiile voastre de călătorie, ponturi cu locuri de vizitat, de mâncat, de dormit.

Multumesc!














Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search