sâmbătă, 24 octombrie 2020

My Way by Giorgio Armani


Anul asta mi-am luat si am primit mai multe parfumuri ca niciodata! Dupa fiecare spun "gata, acum chiar că nu-mi mai lipsește nici unul!" și mai apare ceva care mă dă pe spate și mi-l pun pe wishlist. Așa a fost și cu My Way de la Giorgio Armani. După ce am văzut spotul publicitar pentru el mi-am spus că trebuie să-l am, deși nici nu știam cum miroase. Și iată-l!

M-am super bucurat că Notino l-a adus atât de repede Armani My Way și l-am pus imediat în coș! Nu știam cum miroase, repet, pe pielea mea, dar eram convinsă că-mi place. Și intuiția nu a dat greș nici de data asta.
Parfumul debuteaza cu note de bergamota si floare de portocal, pentru ca inima parfumului sa fie cucerita de alte doua flori care te coplesesc cu bogatia lor, tuberoza si iasomia indiana! Vanilia din notele de final este cea care m-a convins să-l cumpăr! Iubesc toate parfumurile cu vanilie și mai am vreo 20 pe lista scurtă, tot pe Notino.


Sticla este un talisman care surprinde toate intalnirile semnificative. Capacul albastru este o metafora a globului pamantesc, atat prin prisma formei cat si a culorii. Albastrul este culoarea universala care ne uneste pe toti, si de asemenea culoarea emblematica si atemporala a creatiilor vestimentare Giorgio Armani. 

Sticla prezinta un inel auriu, cu semnatura Giorgio Armani, simbol al unei cai unice, marcata de fiecare intalnire semnificativa de-a lungul calatoriei noastre. Sticla acestui parfum elegant permite reincarcarea lui cu ajutorul formatului de refill.


Găsiți super măștile GlamGlow la NOTINO!

Imposibil să nu cunoașteți măștile GlamGlow pentru că sunt geniale, celebre pe planetă pentru efectele lor miraculoase, pe care pot să le confirm! Uneori avem tendința să subestimăm rolul unei măști în rutina noastră de îngrijire a pielii, dar îi simțim efectele atunci când mergem la salonul de înfrumusețare și în 99% dintre ședințele la cosmetice se aplică și o mască.

Folosesc de mulți ani măștile GlamGlow într-o variantă sau alta și preferata mea este YouthMud, pe care o puteți vedea în toată splendoarea și pe chipul meu a la Halloween! Pot să rămân așa până pe 31 octombrie, cred și nu-mi mai trebuie costumație specială. 😀



Conceput ca un tratament „pro” de 10 minute, aceasta masca este utilizata de catre industria filmului de la Hollywood si in culisele spectacolelor de moda pentru o infrumusetare imediata. Cu ingrediente antiaging și antioxidanți din frunze de ceai verde, YOUTHMUD exfolieaza, luminează și netezeste pentru o piele mai ferma, mai strălucitoare, cu aspect tineresc.

Iar pe listă de cumpăraturi viitoare am Glamglow GlowStarter

Nu este mască, ci o cremă tonică radiantă, puternic hidratantă, care este și o excelentă bază pentru machiaj. Pregătește foarte bine pielea pentru aplicarea fondului de ten, conferă luminozitate pielii datorită particulelor sidefate. Nu confundați luciul cu luminozitatea și strălucirea! Primul se datorează excesului de sebum, strălucirea este acel healthy glow pe care ni-l dorim toate în machiaj, care poate fi obtinut cu un iluminator ingenuos aplicat în punctele cheie ale feței.

Sau printr-o cremă precum GlowStarter de la GlamGlow care contine particule fine irizante ce capteaza si reflecta lumina.

Produsul este, de fapt, un iluminator-crema, bogată în vitamine și nutrienți esențiali pentru piele. Intocmai cum sunt creme BB sau CC, de exemplu, produse care sunt 3 sau 4 in 1, respectiv crema hidratanta, fond de ten, crema cu protectie solara, crema antirid, etc. 

GlowStarter este și o excelenta baza de machiaj, așadar și poți sări peste pasul aplicarii unui produs hidratant, ci direct aceasta crema iluminatoare pe tenul curat si apoi fond de ten.

Love it!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search