sâmbătă, 21 noiembrie 2020

De ce să nu lași cadourile de Crăciun pe ultima sută de metri

Păi, pentru că înainte de Crăciun e Moș Nicolae! Ha Ha. Lăsând gluma, nu recomand cumpărarea cadourilor pentru ultima sută de metri pentru că, fie pandemia cât de rea, oamenii oricum aglomerează magazinele. Mall-urile sunt tot mai pline și vor fi și mai și. La fel și magazinele online și riscați să primiți cumpărăturile cu întârziere. Și, un alt argument important ar fi și reducerile din această perioadă, iar pe NOTINO aveți reduceri de 25% până pe 29 noiembrie, folosind codul "black25".

Așadar, dacă urmăriți de ceva timp anumite parfumuri, cosmerice, farduri și mai știu eu ce alte minuni de pe Notino, aflați că până pe 29 noiembrie vă așteaptă aici oferte senzaționale de black friday și este păcat să nu profităm, dacă tot avem ocazia să cumpărăm ce ne dorim cu 25% mai ieftin.

Ce mi-am cumpărat eu 

 

Îmi doream parfumul Libre intense de la YSL de când a apărut de când a apărut, sunt mare fan YSL atât în privința parfumeriei, cât și a produselor de make-up. Parfumul Yves Saint Laurent Libre Intense a fost creat de un duo de parfumieri, pentru toate femeile care se conduc după instincte. Creatorii săi, Anne Flipo și Carlos Benaïm, au continuat tradiția originalului Libre din anul 2019, de data aceasta cu un accent pe notele din inimă, alcătuite din flori de portocal, cu orhidee și lavandă. Îl găsiți și pe el pe Notino, la un preț promoțional!

Am avut și parfumul Libre și este senzațional, așa că mă bucur să vă semnalez că îl găsiți pe Notino într-o super ofertă cadou, la pachet cu rujul YSL Rouge Pur Couture, care este wow.

Acesta este setul cadou pe care îl găsiți la ofertă, pe Notino, cu parfumul Libre la 50 ml, un ruj superb Rouge Pur Couture și o geanta de cosmetice.

Așadar, dacă sunteți în căutare de cadouri pentru femei dragi din viața voastră sau chiar pentru voi, neapărat verificați ofertele de la Notino.

 Vă mai las în continuare câteva idei de cadouri pe care le găsiți pe www.notino.ro:









Sper că nu uitați de bărbații din viața voastră pentru că și ei merită surprize, măcar de Crăciun! 😀😍 Așadar, dacă ești în căutare de cadouri pentru el atunci Notino este, de asemenea, locul potrivit pentru că ai 25% reducere până pe 29 noiembrie!

Ce poți să cumperi? Păi ... parfumuri, produse de îngrijire, cosmetice pentru barbă sau pentru ras, după caz, câte-n lună și-n stele găsești aici.

Și haideți că v-am făcut și o selecție sumară de pachete cadou pe care le găsiți accesând linkul de mai sus, din secțiunea cadouri pentru el!














 

Spor la cumpărături!




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search