duminică, 1 noiembrie 2020

Gliss Split Ends Miracle


Vârfurile despicate îți dau bătaie de cap? Îți propunem cea mai recentă inovație de la Gliss în materie de îngrijire a părului, prin noua gamă GLISS SPLIT ENDS MIRACLE fără silicon. Având la bază o formulă ce conține ulei de semințe de struguri și un complex de ioni, noua linie GLISS SPLIT ENDS MIRACLE oferă părului sigilare de lungă durată, acționând precum un fermoar pentru vârfurile despicate de păr.


Șamponul GLISS SPLIT ENDS MIRACLE curăță gentil părul și oferă o bază pentru sigilarea vârfurilor despicate. Uleiul din semințe de struguri hrănește părul, oferindu-i în același timp elasticitate, iar complexul de ioni etanșează vârfurile despicate. 

La rândul său, Balsamul Tratament GLISS SPLIT ENDS MIRACLE îi oferă părului strălucire și suplețe. Îngrijește profund și oferă vârfurilor despicate sigilare de lungă durată. 


Balsamul Express pentru Reparare GLISS SPLIT ENDS MIRACLE este rapid și ușor de aplicat și nu necesită clatire. 

Masca Tratament 2-IN-1 GLISS SPLIT ENDS MIRACLE poate fi folosită fie înaintea șamponului, pentru hidratare, fie după șamponarea și clătirea părului, pentru o îngrijire intensă.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search