vineri, 15 ianuarie 2021

beauty news SABON


Începuturile au o frumusețe aparte și ne oferă tuturor o stare de bine. Și bucuria cu care întâmpinăm noul an de fiecare dată este bine să se regăsească și în grija față de noi. Avem ocazia să ne reinventăm ritualul de beauty, să accesăm metode inovatoare de îngrijire, să urmăm toți pașii necesari pentru a avea nu doar o piele frumoasă dar și o stare pe măsură.

Și pentru ca să începi noul an cu pielea hidratată și protejată, SABON îți propune să-ți creezi noi ritualuri de îngrijire corporală, folosind doar produse cu ingrediente naturale și arome senzaționale.

Mai mult, Sabon ți-a pregătit două produse noi esențiale în îngrijirea corpului: un Ulei de frumusețe pentru corp și păr hrănitor, ce oferă în același timp strălucire, și o Cremă de corp reparatoare bogată, dar cu o textură ușoară, care hidratează intens pielea, o protejează și repară zonele uscate.

Începe anul cu o piele sănătoasă alături de Sabon! 


Personalizarea ritualului de beauty – arta îngrijirii desăvârșite

Cum e pielea ta? Normală? Uscată? Foarte uscată? Indiferent de tipul tău de piele, în noua colecție Sabon, dedicată îngrijirii corporale, vei găsi o selecție de produse ce se adresează fiecărei necesități ale pielii, oferindu-i echilibru, luminozitate, suplețe și catifelare.

Noua colecție Sabon cuprinde cele două produse noi – Ulei de frumusețe pentru corp și păr & Cremă de corp reparatoare – alături de Loțiunea de corp, Laptele de corp și fabulosul Body Gelee, fiecare disponibil în toate aromele emblematice semnate SABON.

Acordă-ți răgazul necesar pentru a te bucura de fastuoasa experiență Sabon și caută să-ți reînnoiești ritualul de îngrijire cu produse speciale, dar și pași esențiali în redobândirea tonusului și menținerea acestuia mereu la cote fabuloase.

Poți opta să folosești Laptele de corp Sabon, cu aroma ta preferată, care oferă hidratare de lungă durată. Formula sa fină este vegană, de origine naturală 80%, fără parabeni, fără uleiuri minerale și fără silicon și îmbogățită cu șapte uleiuri botanice, un cocktail din cele mai nutritive lipide ale naturii: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia, shea. 



Dacă vei alege noua Cremă de corp reparatoare te vei bucura de o textură onctuoasă, dar ușoară, bogată în unt de karité. Este special concepută pentru pielea uscată până la cea foarte uscată și are un efect unic de regenerare profundă, pentru a reînnoi țesutul cutanat și a-i reda elasticitatea. Formula sa unică este vegană, 85% naturală, fără parabeni și fără uleiuri minerale, îmbogățită cu unt de karité nutritiv, trandafiri de Jericho puternic hidratanți și uleiuri de canola pentru un plus de hrănire și regenerare.

Redescoperă, printr-o vizită în magazinele Sabon sau pe www.sabon.ro, arta îngrijirii și află ce produse ți se potrivesc cel mai bine.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search