marți, 23 februarie 2021

3 soluții pentru un ten fără probleme


Un ten luminos, fără cu cusur necesită multă atenție și îngrijire. Purtarea excesivă a măștii din ultima perioadă completată de frigul iernii au influențat starea generală a pielii, făcând-o ternă și lipsită de strălucire. Din fericire, există metode de reparare a daunelor provocate de cei doi factori externi prin care să-ți regenerezi tenul la timp pentru noul sezon cald.

Life Care ți-a pregătit trei soluții practice și eficiente pentru trei probleme pe care le-ai întâmpinat cel puțin o dată iarna aceasta. 

 

1.      Untul de shea pentru ten uscat

Untul de shea hidratează intens pielea uscată, oferindu-i elasticitate și un aspect sanatos. Este ideal pentru pieles uscată și este recomandat pentru diverse afecțiuni precum pete roșii pe față și corp sau riduri fine. Vitamina D conținută are o acțiune calmantă, în timp ce vitamina E joacă un rol important în prevenirea îmbătrânirii pielii, pe care o protejează împotriva radicalilor liberi, responsabili de apariția ridurilor și de pierderea elasticității.

Untul de Shea, natural, Life Care® este extrem de hrănitor pentru piele, 100% natural, nerafinat, ideal pentru prevenirea uscării și imbatranirii premature a pielii. Acesta hidratează intens pielea, dar și unghiile și buzele, ideal pentru zilele friguroase.


  Extractul de melc pentru cicatrici

Multe femei s-au confruntat cu acnee cauzată de purtarea măștii. În urma acesteia, în cele mai multe cazuri, au rezultat mici cicatrici inestetice pe care le ascundem cu fond de ten. O soluție eficientă pentru tratarea acestora este extractul de melc. Are un puternic efect recuperator, stimulând elasticitatea pielii.

Gelul cu extract de Melc, Life Care® conține un complex de ingrediente pentru regenerea pielii, cu un ingredient aparte: Poli-helixan sau extractul de melc. Acesta ajută la hidratarea pielii și îmbunătățește vizibil cicatricile. Oferă tenului luminozitate si hidratare. Alantoina stimulează regenerarea pielii în timp ce proteinele hrănesc și netezesc structura pielii. 

 

3.      Sărurile minerale pentru protejarea tenului

Apa sărată din mari și oceane poate funcționa ca o plasmă care tratează și reface structura țesuturilor tenului. Mineralele din compoziția apei marine hrănesc pielea în profunzime. Crema cu saruri minerale, Life Care® conține 30% săruri minerale care protejează pielea împotriva uscării excesive și reduce senzația de tensiune a pielii. Nu conține parfum și coloranți, astfel că este recomandată chiar și persoanelor cu ten sensibil, care ar putea avea alergii sau iritații la contactul cu aceste ingrediente. Aceasta a fost concepută special în laboratoarele din Germania, pentru a oferi o îngrijire amănunțită pielii.

Având în vedere cele trei ingrediente speciale, rutina ta de îngrijire a tenului va avea rezultate mai eficiente pentru o perioadă îndelungată.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search