vineri, 12 martie 2021

Explorează-ți the wild side alături de CALVIN KLEIN


Respectarea normelor sociale este o perspectivă comună și, în multe cazuri, este ceea ce trebuie făcut. Însă când vorbim despre definirea propriului stil vestimentar, care în cele din urmă îți reflectă personalitatea puternică, încălcarea regulilor este necesară. Explorarea individualității și împărtășirea poveștii unice a fiecăruia este ceea ce ne motivează să fim neînfricați zi de zi. Alegerea celor mai inspirate item-uri vestimentare devine mai mult decât un crez fashion. Este alegerea unui stil de viață. Și nu ar trebui să încercăm cu toții să fim cât se poate de reali și autentici?

De aceea, Calvin Klein va fi întotdeauna acel brand care îți permite să fii tu. Accesează-ți the wild side și explorează acea emoție la maximum. Devino curatorul propriei călătorii creative și împărtășește-o cu cei din jurul tău. Autentic, personal și fără limite - stilul CALVIN KLEIN. 


Dezbracă-te de prejudecăți

Bumbac moale, atât de fin pe piele, încât pare că a fost croit după propriile măsuri și print-uri uimitoare – toate acestea definesc Cheetah, noua colecție pentru femei Calvin Klein Underwear. Te-ai întrebat vreodată: „Hmm, eu să port animal print? Atât de Peggy Bundy!” Să alegi stilul de underwear care ți se potrivește este esențial; este ceea ce dezvăluie abordarea ta asupra feminității. Este animal print o alegere îndrăzneață? Poate fi, dar este alegerea ta, a vocii tale creative ce nu cunoaște limite. 

Același lucru este valabil și pentru colecția dedicată bărbaților Calvin Klein Underwear. Îți este afectată masculinitatea dacă pentru tine contează materialul din care este realizat un item de underwear? Este ciudat să cauți să fie dintr-un material obținut din reciclarea sticlelor de plastic pentru că tu crezi cu tărie într-un stil de viață sustenabil? Tu decizi cum vrei ca masculinitatea ta să se reflecte și să fie înțeleasă de către cei din jur. Lasă-te inspirat de ceea ce este „esențial”

Acele produse vestimentare „esențiale” cu atribute funcționale sunt cele care îți pot influența stilul, făcându-l diferit. Alege să porți item-uri Calvin Klein care sunt relevante pentru tine și care îți permit zilnic crearea unui mix infinit de outfit-uri. Colecția Jeans înseamnă stiluri iconice, în culori monocromatice. Topurile prezintă detalii precum logo monogramă și sunt în mărimi unisex. Nu ești mai puțin modern și cool dacă te întorci la basic. În schimb, ai acces la o infinită exprimare de sine, devenind astfel o sursă de inspirație pentru cei din jur.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search