marți, 27 aprilie 2021

SPA acasă cu beauty gadgets de la NOTINO


În 2020, industria de îngrijire personală și wellness a suferit o transformare imensă, ca urmare a pandemiei. Cu toate acestea, în ciuda tuturor schimbărilor, un lucru a rămas valabil în continuare: consumatorii doresc să aibă grijă de ei și de starea lor de bine, astfel că s-au îndreptat către soluțiile și produsele de îngrijire pe care le pot folosi cu ușurință, acasă.În 2020, Notino a înregistrat o cerere crescută pentru produse care ajută la crearea unui ritual de frumusețe și wellness la domiciliu:

· Segmentul de îngrijire a tenului a avut o creștere de 156% în categoria măștilor de față;
· Cea mai mare creștere din segmentul de skincare este cea a exfoliantelor faciale, care au crescut în vânzări cu 489%;
· Cererea de parfumuri ambientale a crescut cu 100%, iar cea mai mare cerere a fost înregistrată în categoria lumânărilor parfumate și a difuzoarelor de aromaterapie. 


Ultimul an a fost unul dificil pentru toți, de aceea, avem nevoie de soluții care să ne relaxeze și pe care să le putem folosi cu ușurință la domiciliu. O zi de SPA acasă este unul din cele mai bune exemple de a ne îmbunătăți starea de bine și de a ne energiza pentru o nouă zi. 

 Astfel, Notino.ro, cel mai mare retailer de parfumuri şi produse cosmetice din piața românească, oferă o selecție de produse și accesorii care ajută la crearea unui ritual de relaxare în confortul propriei case. 


 Având în vedere cele mai recente schimbări în comportamentul consumatorilor și focusul pe care Notino îl are în a oferi întotdeauna produsele potrivite la momentul potrivit, oferta retailerului include unele dintre cele mai populare articole pentru îngrijire:


· Notino Spa dischete demachiante pentru make-up, care transformă rutina de demachiere într-un ritual plăcut. · Notino Spa prosop demachiant pentru make-up, care oferă tenului o demachiere profesională. · Notino Luxe Collection mască de noapte din satin, care te ajută să ai parte de un somn
odihnitor, fie că este noapte sau zi. · KORIKA Tools accesoriu de masaj cu germaniu, care iți pregătește tenul pentru aplicarea produselor cosmetice sau încheie plăcut ritualul de înfrumusețare. Accesoriul de masaj cu germaniu KORIKA Tools, de forma unei prisme hexagonale încrustată cu pietre, oferă un masaj delicat și, totodată, eficient. Folosiți-l regulat și veți vedea imediat diferența. Eliberează stresul și tensiunea acumulate nu numai pe față, ci și în alte părți ale corpului.

Caracteristici:

 • cele 30 de pietricele cu pudră de germaniu oferă un masaj delicat, în timpul rulării accesoriului pe piele
 • utilizarea regulată produce o gamă de efecte de înfrumusețare:
  → revitalizează pielea de pe față și de pe corp, îi mărește fermitatea și îi conferă energie
  → tenul obosit este vizibil înviorat, datorită efectului de răcorire
  → minimizarea tensiunii pielii și restabilirea unei străluciri sănătoase
  → stimularea circulației limfatice
  → ameliorarea absorbției produselor de îngrijire
 • datorită dimensiunilor compacte și husei textile, este ideal în călătorii
 • mânerul confortabil permite masarea cu ușurință a diverselor părți ale corpului

 · KORIKA Tools accesoriu de masaj cu efect răcoritor, perfect pentru fermitatea și întinderea tenului dimineață, înainte de aplicarea machiajului. SOULETTO Floramania difuzor cu rezervã, care întregește atmosfera și stimulează simțurile


 Aparatul de masaj KORIKA Tools, cu efect de răcire, își arată eficacitatea maximă după ce îl răciți în prealabil. După câteva minute la frigider, veți obține instrumentul perfect pentru ridicarea și întinderea tenului.

Includeți masajul în rutina obișnuită de îngrijire - și rezultatele se vor vedea curând în oglindă. Vă ajută să aveți un aspect mai tânăr, cu liniile fine mai puțin vizibile. Nici nu veți mai dori să vă începeți ziua fără masajul dvs. răcoritor.

Caracteristici:

 • un duo de accesorii pentru un masaj răcoros al feței
 • utilizarea regulată produce o serie de efecte de înfrumusețare:
  → un ten vizibil mai ridicat și mai ferm
  → stimularea circulației limfatice și atenuarea edemelor tenului
  → atenuarea liniilor fine și contractarea porilor
  → un ten mai strălucitor și vizibil întinerit
 • manipulare ușoară, datorită mânerului cauciucat

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search