miercuri, 16 iunie 2021

Noul GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec, îngrijire profundă a părului în doar 7 secunde


Gliss continuă seria de inovații în materie de îngrijire a părului, lansând un produs pe cât de surprinzător, pe atât de eficient și practic pentru toți consumatorii, indiferent de tipul de păr și nevoile acestuia.

Experimentați puterea unui tratament la fel de eficient ca o mască ce trebuie folosită 5 minute, dar cu rezultate oferite în doar 7 secunde! Noul GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec permite o aplicare foarte rapidă și practică datorită formulei lichide fără silicon (cu excepția TRATAMENTULUI GLISS EXPRESS REPAIR 7 SEC COLOUR PERFECTOR) ce stă la baza produsului și asigură un păr strălucitor și frumos.

Fă ceea ce iubești. GLISS repară.

Fiecare secundă contează! Știm cu toții cât de prețios este timpul și uneori, din cauza agitației cotidiene, suntem nevoiți să renunțăm la timpul dedicat îngrijirii personale. 

Noul GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec oferă părului îngrijire intensivă și hidratare în doar 7 secunde. Formula sa lichidă inovatoare se transformă într-o textură cremoasă în timpul aplicării.

Trei variante ale noului GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec oferă soluția corectă de reparare a firului de păr în funcție de nevoile fiecărui consumator:

· GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec COLOUR PERFECTOR cu complex de acid hialuronic și extract de afine oferă mai multă strălucire părului vopsit sau șuvițat.

· GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec OIL NUTRITIVE cu Omega 9 și ulei de Marula oferă părului fragil și deteriorat suplețe și o senzație de păr extra catifelat.

· GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec ULTIMATE REPAIR, cu cheratină lichidă și extract de perle, reduce ruperea părului uscat și deteriorat la pieptănare cu până la 90%*vs. păr deteriorat

Noul TRATAMENT se aplică extrem de ușor și rapid: imediat după ce părul este spălat, aplicați uniform unul dintre cele trei GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec pe lungimea firului de păr și pe vârfuri. Masați ușor părul până ce produsul se transformă într-o textură cremoasă. Lăsați tratamentul să acționeze timp de 7 secunde și apoi clătiți foarte bine părul. 
TRATAMENT GLISS EXPRESS REPAIR 7 SEC COLOUR PERFECTOR 200 ml

Cu complex de acid hialuron și extract de afine, oferă mai multă strălucire părului vopsit și șuvițat.


TRATAMENT GLISS EXPRESS REPAIR 7 SEC OIL NUTRITIVE, 200ml

Cu Omega 9 și ulei de Marula, oferă părului fragil și deteriorat suplețe și strălucire.


TRATAMENT GLISS EXPRESS REPAIR 7 SEC ULTIMATE REPAIR, 200ml

Cu cheratină lichidă și extract de perle, reduce ruperea părului uscat și deteriorat la pieptănare cu până la 90%*vs. păr deteriorat.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search