sâmbătă, 18 septembrie 2021

TOP 3 seruri cu acid hialuronic din 2021

 

Am folosit foarte multe seruri de-a lungul timpului, dar dacă ar fi să fac un TOP 3 așa, pe repede înainte, fără să stau pe gânduri, al celor cu acid hialuronic preferate de mine, aș alege fiolele Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C, Glamglow Superserum și Apivita Wine Elixir Santorini Vine! Sigur că am folosit și altele super bune, dar acestea trei îmi vin acum în minte! Aș vrea să le iau pe rând și să vă spun ce face un ser cu acid hialuronic pentru piele și de ce să aveți măcar unul în rutina de îngrijire!


Să începem cu Glamglow Superserum, că tot l-am ales pentru poza principală!

Este un ser universal care foloseste un complex de 6 acizi (acid lactic, acid salicilic, acid glicolic, acid mandelic, acid tartric si acid piruvic) si carbune activ pentru a netezi liniile fine, amplifica regenerarea celulelor, reduce porii si aspectul tern a tenului avand totodata si un rol exfoliant. Recomandat pentru tenul normal, mixt si gras.

Superserum este fabulos! Îl găsiți și pe Notino, la un preț redus și aveți nevoie de doar două, trei bobițe de serum pentru a răsfăța tenul și pielea gâtului. Reface suplețea pielii, regenerează pielea și previne iritarea acesteia. Mie îmi place foarte mult!

 

Un alt serum care mi-a plăcut mult și l-am folosit în cură completă, de 30 de zile, a fost Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C.

Fiolele Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C reprezintă un nou tratament anti-age, care reduce vizibilitatea tuturor tipurilor de riduri, într-un interval de numai 1 lună. Datorită concentrației intense a ingredientelor active, demarează revitalizarea tenului, umple ridurile din jurul ochilor sau de pe frunte și lasă pielea frumoasă și radiantă.
Fiolele sunt realizate din sticlă ermetică ambrată, care protejează substanțele active din interior de lumina zilei, de radiațiile UV, de oxigen și de contaminare. Astfel, conținutul rămâne proaspăt până la 48 de ore de la deschidere.

 

Ce face acest serum:

  • umple imediat tenul și-i reface rezerva de hidratare
  • ameliorează suplețea tenului, la 4 ore de la aplicare
  • după 10 zile de utilizare, tenul este ferm, luminos și neted
  • după 1 lună, reînnoiește tenul și umple ridurile
  • compensează pierderile de vitamina C, de apă și de alte substanțe din piele

 Ingredientele serumului:

  • 10 % vitamina C - are acțiune anti-pigmentare, deschide culoarea tenului
  • bio-peptide - protejează tenul împotriva pierderii fibrelor de colagen, stimulează producția de colagen
  • acid hialuronic natural - ajută la umplerea tenului
  • apă termală mineralizantă Vichy - fortifică tenul
  • fără parfum, coloranți și alcool

Puteți completa rutina de îngrijire cu crema regeneratoare antirid, cu efect de lifting, Vichy Liftactiv Collagen Specialist.

Atât fiolele, cât și crema sunt la reducere pe Notino!

And last but not least, Apivita Wine Elixir Santorini Vine!

Apivita Wine Elixir Wrinkle And Firmness Lift Serum cu efect de lifting netezește efectiv ridurile și, în combinație cu ingrediente naturale precum provitamina B5, extractul de propolis, acidul hialuronic, jojoba, uleiurile de măsline, shea, neroli și uleiurile esențiale de mușcată, oferă o îngrijire completă tenului cu vârsta de peste 35 de ani. 

Serul luptă împotriva modificărilor legate de vârstă, tonifiază și îmbunătățește ovalul feței și îi face contururile mai clare; tonifiază pielea, îi menține elasticitatea naturală si fermitatea pielii; netezește ridurile mimice și face ca cele adânci să fie mai puțin pronunțate.

Poate fi folosit atât dimineața, cât și seara, are o textură foarte plăcută, intră în piele cu un masaj ușor și nu lasă peliculă grasă.  

----------------------------------------------

Ce este acidul hialuronic și de ce e minunat pentru piele

 

Acidul hialuronic mai este cunoscut de catre specialisti sub denumirea de hialuronat sau hyaluronan. Acesta a fost identificat prima data in anul 1934 de catre doi cercetatori de la Universitatea Columbia (New York), Karl Meyer și John W. Palmer.

Acidul hialuronic se gaseste in mod normal in tesutul conjunctiv al organismului si in piele. Practic, acidul hialuronic mentine tesuturile hidratate si le protejeaza de striatii/riduri.

Un singur gram de acid hialuronic poate sa sustina aproximativ sase litri de apa. Altfel spus, pielea contine in proportie de 50% acid hialuronic pentru ca este cel mai mare organ al corpului uman si tot aici gasim cea mai mare parte din moleculele de apa.

Acidul hialuronic, gratie capacitatii sale de a atrage moleculele de apa, umple ridurile si cicatricile lasate de acnee, insa conditia este sa fie folosit constant deoarece este foarte usor absorbit de organism. Aplicarea cremelor cu acid hialuronic conduce in timp la netezirea liniilor fine si la corectarea ridurilor de expresie.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search