joi, 2 septembrie 2021

Victoria’s Secret On Point



Victoria’s Secret lansează noua colecție On Point, o colecție adaptată pentru a susține orice mișcare prin gama de produse Live, Flow, Sweat. Fie că alergi la un maraton, la o cursa sau stai într-o poziție de yoga, noile jambiere și sutiene sport sunt dezvoltate cu un design de ultimă generație, pentru fiecare nivel de impact și activitate.


Această campanie prezintă femei care ne inspiră, campioana mondială la schi Eileen Gu, membru fondator al noului colectiv VS, precum și India Bradley, membră a Corpul de Balet din New York City și instructorul de yoga Emily Chen - fiecare reprezentând motivația necesară pentru mișcare.

„Colecția On Point Live, Flow, Sweat este o nouă linie cu articole sportive uimitoare. Cele trei niveluri de impact disponibile - live, flow and sweat - îmi permit să am o ținută pentru antrenament care nu numai că este drăguță, dar care îmi oferă și susținere. Îmi place noul sutien On Point Sweat Knockout Front Close, îmi oferă o protecție maxim și este creat pe baza noii tehnologii, ceea ce înseamnă o compresie adăugată și o închidere cu fermoar frontal, care mă face să mă simt bine pe parcursul antrenamentelor mele intense!” Eileen Gu, campioană mondială la Schi

„Costumele mele de balet” s-au schimbat drastic în ultimul an de când trebuia să fac dans în tot felul de decoruri casual (cum ar fi lângă bucătăria mea), ceea ce m-a făcut să mă adaptez la purtarea mai multor sutiene / jambiere sport, mai degrabă decât tricouri și colanți. Cu siguranță voi purta On Point la cursuri / repetiții." India Bradley, membră a Corpului de Balet din New York City


Pentru a lansa această nouă colectie, Victoria’s Secret a găzduit evenimentul VS Studio cu o serie de invitați influenți, printre care Nia Soux, Madison Lewis și Leslie Sidora, care au fost primele care au purtat noua gamă. 

Oaspeții au fost invitați să “Live, Flow and Sweat” printr-o serie de experiențe, inclusiv o sesiune de respirație cu Maryam Ajayi, antreprenor și vindecător de energie, o sesiune Pilates cu Liana Levi, fondatoarea și instructorul principal la Forma Pilates și o sesiune de dans cu Megan Roup, creatorul Societății de Sculptură. 

În plus, a existat un salon în care participanții au savurat mâncare de la Amaze Bowls, Ice Pops, Longshot Coffee și au testat terapia IV drips.

Colecția este disponibilă în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search