vineri, 15 octombrie 2021

5 proceduri care te ajută să-ți reintri în formă


Vacanța de vară e deja trecută la capitolul amintiri. Ți-ai reluat deja rutina obișnuită, te-ai dedicat muncii și deja simți cum oboseala te apasă. Mai mult decât atât, poate că deși îți dorești, încă nu ai reușit să-ți reintri în formă. Ce presupune acest lucru? Revenirea în formă după vară înseamnă întoarcerea la o alimentație sănătoasă, mișcare fizică regulată și ascultarea atentă a nevoilor corpului în această perioadă a anului, înainte de schimbarea anotimpului.

Pe scurt, a intra în formă după vacanțele de vară este o provocare solicitantă, dar necesară. În plus, ține cont că tranziția de la sezonul cald la cel rece trebuie să aibă loc treptat.

Iată 5 terapii menite să-ți repună corpul în formă și să-ți ofere starea de bine de care ai nevoie:

La Balvanyos Resort te poți bucura de o gamă variată de tratamente și proceduri de înfrumusețare. Tratamentele spa din cadrul resortului sunt destinate detoxifierii, re-mineralizării, oxigenării şi revigorării întregului organism, îngrijirii corpului, sănătăţii şi eliminării stresului. Indiferent dacă vei opta pentru parcurgerea circuitului termal sau pentru alte tratamente spa, vei avea posibilitatea de a face din oricare astfel de experienţă, una personală, de cuplu sau de grup, după preferinţe.

 În plus, vei putea să-ți îmbunătățești stilul de viaţă şi să-ți încarci bateriile, dar și să-ți îngrijești astfel sănătatea.

1. RASUL –Detoxifiere și remineralizare a întregului organism


La Balvanyos Resort, vei descoperi o îmbinare a tradiţiilor de detoxifiere străvechi prin faimosul procedeu „Rasul”, cu resurse naturale locale de vindecare recunoscute de veacuri, în cea mai actuală variantă spa. Toate acestea pentru ca tu să te bucuri de o experienţă greu de egalat. În ce constă procedeul? 

Un amestec de Argilă Albastră din Câmpia Transilvaniei, cu adevărat unică prin bogăţia de minerale, cu Apă de izvor proaspătă din aria Balvanyos. Pentru că da, argilele sunt dintotdeauna sinonimul purificării şi exfoliază pielea eficient. La acest amestec magic se adaugă şi câteva picături de ulei esenţial de Pin, un excelent remediu pentru epuizarea fizică şi nervoasă.

Bonus: aroma de pădure pe care o vei lua cu tine și o vei purta mult timp. Este un tratament excepţional, pe care poţi să-l încerci împreună cu partenerul sau cu un grup de până la patru prieteni. Este cel mai probabil o experienţă pe care nu aţi mai trăit-o împreună. Cum procedați?

 Mai întâi vă „îmbrăcați” corpurile în pastă de argilă gata preparată, şi apoi leneviţi în atmosfera blândă de vapori purificatori. O trăire intens senzorială! Urmând ca la final, o ploaie să vă spele nu numai de nămol, dar şi de toate grijile. Rezultatul? Magnific! Vă veți simţi infinit de calmi, cu toţi muşchii relaxaţi, și o piele catifelată. Un masaj lung după această experienţă e cea mai nimerită alegere!

2. PURE & FRESH –Pentru o piele purificată, care respiră


Exfolierea reprezintă primul pas și este esențială în toate tratamentele spa. Totodată, curățirea în profunzime a pielii îmbunătățește și oxigenarea celulară. În procedurile pe care le efectuăm la Balvanyos Resort folosim Sare de Praid, un miraculos medicament natural. În plus, această experiență poate completa ideal parcurgerea Circuitului Termal, înainte sau după. Exfolierea corpului cu sare este un tratament spa care trebuie încercat de către oricine!

3. TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE –Un tratament puternic antioxidant pentru fermitatea pielii


Un alt tratament excepțional constă în împachetarea pielii corpului într-un amestec de fructe montane, acțiune ce a fost precedată de o curățire cu sare și miere de flori de munte. Crede-ne pe cuvânt! Pielea nu a fost nicicând mai răsfățată! Ea va deveni mai luminoasă, mai fermă, catifelată și vizibil întinerită.

Pe lângă tratamentele puse la dispoziție de Balvanyos Resort, ai la îndemâna și câteva alternative de la Hotel Clermont. Aici poți descoperi o gamă diversificată de servicii de relaxare şi înfrumuseţare. Tratamentele corporale bazate pe fito-extracte organice măresc sănătatea corporală şi redau tinereţea. De asemenea, acestea au rolul de a combate în primul rând efectele negative ale ritmului stresant al vieţii cotidiene.

4. Terapie „MARINE EXPRES”


Această terapie este de fapt un tratament corporal perfect pentru doamnele moderne, active, ultra-feminine aflate în căutarea unei siluete întinerite şi redefinite. Terapia are la bază trei pași importanți:

· Exfoliere (cu extracte de alge roşii) - permite înlăturarea celulelor moarte, astfel încât pielea îşi recapătă strălucirea şi moliciunea. Totodată, microcirculaţia şi reînnoirea celulară sunt stimulate determinând o piele mai sănătoasă.

· Mască de corp (împachetare corporal tonică cu alge marine)- rezultă o piele profund hidratată şi catifelată, dar și remineralizată.

· Hidratare pe bază de extractede cafea verde, lotus sacru şi alge bogate în Omega-3 şi Omega-6 - are efecte deosebite: silueta îşi recapătă fineţea şi liniile armonioase, deoarece pielea este hrănită şi întinerită.

5. Tratament facial antirid „AGE DEFYING”


Tratamentul facial antirid pe bază de alge reduce apariţia ridurilor fine şi a celor profunde, hidratează şi tonifică tenul. Cremele bogate în vitaminele A, B, C şi E precum şi în minerale şi elemente esenţiale, protejează pielea, păstrează tonusul şi redau luminozitatea naturală a pielii.

Ai grijă de pielea ta: oferă-i cel mai frumos cadou! Pentru mai multe informații, accesează site-ul https://visitcovasna.com/.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search