vineri, 15 octombrie 2021

IEHANA: Noutăți de toamnă

IEHANA, brandul de cosmetice organice Made in Romania cu ingrediente naturale si apă Kangen, are câteva propuneri pentru această toamnă!


Cremă hidratantă anti-roșeață - 50 ml, 145 lei


O cremă hidratantă anti-roșeață formulată să calmeze instantaneu pielea și să reducă senzația de disconfort. Produs recomandat pentru: piele uscată, rozacee & piele sensibilă.

Ingrediente:

· Niacinamida – o formă a vitaminei B3, ingredient benefic în special pentru pielea problematică: acnee, roșeață asociată cu rozaceea, inflamații. S-a dovedit eficiența și în cazurile de hiperpigmentare postinflamatorie. Functioneaza precum o barieră naturală de protecție a pielii, hidratează intens și reduce apariția ridurilor, îmbunătățind textura pielii. 

Proprietăți: atenuează acneea și petele, reduce roșeața și hiperpigmentarea, protejează pielea precum o barieră, previne pierderea apei din țesutul pielii, imbunătățește elasticitatea pielii, reglează sebumul.

· Vitamina E - antioxidant, antirid, elasticizant, calmant, antiinflamator, regenerant celular, protector UV

· Imortele
- ingredient prețios și benefic pentru tratarea rozaceei, cicatricilor, hematoamelor și a edemelor. Stimuleaza creșterea celulelor noi și sănătoase, reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

· Centella - conține substanțe recunoscute pentru stimularea producției de colagen și a regenerării țesutului cutanat.


Se aplică o cantitate mică dimineața și seara, după ritualul de curățare al tenului.


PORE-FLAWLESS primer - 20 ml, 83 lei


Un primer conceput cu ingrediente naturale eficiente, menit să netezească pielea și să acopere porii. Formula cremoasă și ușor pigmentată matifiză tenul, oferind un aspect proaspăt și întinerit.

Contine:

· squalan

· alge marine

· pudră de bambus


Beneficii: matifiază tenul și umple porii, se poate utiliza și ca bază de machiaj, cu efect de lungă durată.

Utilizare: Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. Se întinde uniform și temeinic. 




Cremă contur de ochi cu ceramide, elastină și retinol 30+ 20 ml,133 lei

Formula inovatoare bogata în peptide, colagen marin, elastină, ceramide și retinol va hidrata zona delicată a ochilor, reducând aspectul liniilor fine și a ridurilor.

Ingrediente:

· Apa Kangen - este un puternic antioxidant și antiinflamator cu efecte antirid. Apa Kangen este considerată apă vie cu proprietăți miraculoase asupra pielii.

· Peptide - aminoacizi naturali, ce constituie blocuri ale colagenului proteic.

· Colagen Marin - îmbunătățește elasticitatea pielii, reducând apariția ridurilor și a liniilor fine.

· Elastina - ajută pielea în a-și menține fermitatea și elasticitatea.

· Ceramidele - refacerea lipidelor naturale pierdute în procesul de îmbătranire al pielii.

· Vitamina A (retinol) - regeneratoare și eptelizantă, crește activitatea enzimatică celulară și stimulează sinteza colagenului. Are un puternic efect antirid.

Contine: 18 surse bioactive de hidratare, 14 surse bioactive impotriva ridurilor, 17 surse bioactive antioxidante, 16 surse bioactive regenerante, 8 surse bioactive purifiant, 4 surse bioactive antiiflamatoare, 5 surse bioactive circulatoare.

BALM VEGAN 3 IN 1: Buze, pleoape & obraji / 5 ml, 79 lei


Un balm multifuncțional, 3 in 1, vegan, roz și delicios.
Se poate aplica atât pe buze, obraji, cât și pe pleope, pentru un plus de hidratare si strălucire.


Narumi ulei de corp relaxant cu CBD, ciocolată și caramel - 100 ml, 132 lei



Un ulei de corp hidratant și calmant formulat cu ulei de semințe de Cannabis sativa, ciocolată și caramel, adevarat deliciu pentru piele. Relaxează-te și răsfață-te.

Conține: uleiuri de canabis non-psihoactive, migdale și argan, alese sunt alese pentru proprietățile lor calmante și hidratante.

Fără parabeni, sulfați și culori artificiale.

Beneficii: efect anti-aging, antioxidant, se poate utiliza pentru masaje de relaxare, ameliorează arsurile provocate de expunerea excesivă la soare, hidratare intensă pe parcursul întregii zile.




PRODUSELE IEHANA SE GASESC IN ROMÂNIA PRIN ONLINE SHOP iehana.com / douglas.ro, precum si in magazinele Douglas din Ploiesti, AFI Palace Brasov si Iulius Mall Cluj-Napoca.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search