luni, 22 noiembrie 2021

Idei de cadouri de Crăciun pentru ea


Dragilor, sfatul meu este să puneți deoparte cadouri frumoase pentru ele, așa încât să fiți siguri că de Crăciun veți mânca cele mai bune sarmale și cozonac frământat cu dragoste, nu doar cu multă nucă! 😀 Așadar, în mărinimia mea, vă sar în ajutor cu 10 idei de cadouri pe care mi-ar plăcea și mie să le primesc!

 

Nu este ușor să cumperi cele mai potrivite cadouri de Crăciun, dar trebuie să vă fiți foarte bine organizați și să fiți atenți la semne. Femeile dau întotdeauna semne când vine vorba despre cadouri. 😀 Fie postează un apropo pe social media, fie vă arată "absolut întâmplător" un parfum nou apărut sau lasă o revistă deschisă fix la pagina cu ceea ce își dorește. Sau vă spun direct ce vor! Ha Ha.

Să trecem la subiect!

Puteți, așadar, opta pentru parfumuri sau machiaje, încă reduse pe Notino.ro, dar vă sfătuiesc să intrați mai bine pe site și în căsuța de căutare să scrieți fix așa: seturi cadou Crăciun pentru că vor apărea multe variante mișto de cadou și imposibil să nu găsiți ceva wow pentru ea. Sau ele! 

Între timp, vă dau și eu câteva idei:



Set Cacharel Yes I Am Glorious


Primele momente aparțin tonurilor catifelate ale nectarului de piersici albe și ale uleiului de mandarine. Acestea cedează locul unui buchet de flori albe îmbătătoare, dominat de magnolie. Compoziția are o bază caldă, cremoasă și senzuală, în care distingeți acorduri lactice de milk shake și esențe de lemn de santal.

Set Lancôme La Nuit Trésor 

Dragoste la prima vedere, un sărut fermecat sau o noapte cu emoții pline de iubire, sub cerul înstelat. Această asociație este reflectată de misteriosul parfum pentru femei Lancôme La Nuit Trésor, al cărui chip este superba actriță Penélope Cruz.

Primele momente de euforie se datorează trandafirului negru, care se împletește cu acordul senzual de vanilie, ce preia pentru scurt timp caracterul dominant. Povestea parfumată continuă cu tonuri fumurii, de tămâie, de papirus, de litchi și de praline.

Cadoul conține apă de parfum, loțiune de corp și gel de duș! Iubita/ soția (deși al doilea termen îl implică pe primul) va fi extrem de încântată de el, promit!

Calendar de Crăciun  Souletto Advent Calendar 24 Days

Souletto va crea în casa voastră. cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun, cu ajutorul lumânărilor parfumate (le adoooor!!!), al difuzoarelor de aromă, al produselor pentru îngrijirea corpului sau al bombelor efervescente.  Conține și loțiuni de corp, geluri de duș, creme și cremuțe, muuulte și simpatice.

Aveți AICI link direct către el, să vedeți exact ce conține și cât costă!



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search