joi, 4 noiembrie 2021

7 oferte de vacanță pentru vacanțe exotice iarna


Fie că visează să își petreacă iarna pe plajă sau că vor să evadeze de restricțiile de acasă, Dertour a lansat printre cele mai bune oferte din piață, la momentul actual, pentru românii care își doresc să călătorească în destinații exotice. Aceștia pot alege să evadeze rapid și în siguranță, cu zboruri charter directe, fără escale, în oricare dintre cele 7 destinații exotice de vacanță la finalul anului și in primăvară 2022 – Republica Dominicană, Maldive, Kenya, Zanzibar, Emiratele Arabe Unite, Egipt și Antalya. 

 

Beneficiile de a călători cu zbor direct charter în această perioadă înseamnă scurtarea duratei deplasării, prețuri mai bune și siguranța sporită a pasagerilor.

Cele 7 oferte pentru vacanțe exotice all-inclusive pornesc de la 299 euro cu toate taxele incluse pentru un sejur de 7 zile la un resort de 5* pe riviera turcească, Antalya, orașul-port cu ieșire la Marea Mediterană, în perioada aprilie - mai 2022, 399 euro pentru 7 zile la hotel 5* în fascinantul Egipt, în perioada decembrie 2021 – aprilie 2022 și 599 euro pentru o vacanță pe plajele cu nisip fin din Emiratul Arab Ras-al-Khaimah, oricând în perioada noiembrie 2021 – februarie 2022.

Dertour oferă clienților săi campania Avans ZERO, pentru cei care vor să își organizeze vacanțele în anul 2022, în destinații precum Turcia și Egipt.Cei care vor să plece în ultimele două luni din an într-o vacanță exotică all-inclusive, pot opta pentru destinații-vedetă la preț redus: 799 euro pentru un sejur pe plajele cu nisip alb din Zanzibar, în cameră cu vedere la mare, ce oferă o priveliște uluitoare asupra Oceanului Indian, 999 euro pentru o vacanță cu safari și plajă în Kenya, unde se pot vedea animalele din savană: lei, girafe, zebre și elefanți.

Ofertele propun și destinații tropicale în Insulele Caraibe, cu 1099 euro pentru o vacanță exotică all-inclusive în Punta Cana, Republica Dominicană, cu cazare la hotel 5*, în luna decembrie 2021, și 999 euro pentru un sejur complet în insulele Maldive, în perioada noiembrie 2021 – martie 2022. 


 Tarifele pentru cele 7 destinații sunt, în acest moment, la cel mai mic tarif de pe piața din România.

Vacanțele oferă zboruri charter directe, în condiții de maximă siguranță, cu serviciul de asigurare al vacanței împotriva riscurilor COVID-19 atât înainte de plecare, cât și în timpul vacanței, dar și tarife preferențiale pentru testarea PCR COVID-19.

Avans 0 până la 31.12.2021 pentru vacanțele din sezonul 2022. 

Detalii complete despre oferte sunt disponibile pe www.dertour.ro

 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search