joi, 11 noiembrie 2021

Îngrijirea părului în sezonul rece: cum îl menții sănătos fără efort


Odată cu venirea sezonului rece, rutina de îngrijire trebuie adaptată noilor nevoi ale corpului, tenului și ale podoabei capilare. Temperaturile scăzute, umiditatea excesivă și vântul puternic sensibilizează firul de păr, lăsându-l tern, uscat și lipsit de strălucire. Este un moment esențial pentru a-ți hrăni foliculii și suvițele de păr în mod adecvat pentru a oferi un boost general de îngrijire.


Astfel, Life Care® ți-a pregatit cele mai simple și practice recomandări, dar și o gamă specială de produse Biotissima care să te ajute să-ți recapeți strălucirea și sănătatea părului tau în acest sezon rece. Iată care sunt sugestiile pentru tine:

Optează pentru un șampon profesional cu ingrediente eficiente


Atunci când părul tău este sensibilizat, având nevoie de o atenție specială este recomandat să folosești produse cât mai calitative, astfel încât rezultatele să fie vizibile și de lungă durată. În cele mai multe cazuri, produsele profesionale conțin mai puține ingrediente, dar eficiente, nu conțin sulfați, iar multe ingrediente sunt naturale sau organice, ceea ce le face mult mai sănătoase pentru îngrijirea părului.

Șamponul cu acid hialuronic pentru hidratare intensă Biotissima poate fi alegerea ideală. Acidul hialuronic și aminoacizii împreună cu extractele de plante precum bambusul, hidratează intens firul de păr, revitalizează și fortifică, oferind o textură delicată la atingere. Alantoina, arginina, pantenolul, untul de shea și proteinele din grâu, ingredientele nutritive, readuc părului și strălucirea naturală, netezesc structura firului fără să-l încarce, protejând totodată împotriva părului. 




Hidratează-ți părul la fiecare spălare cu un balsam potrivit nevoilor tale


Pentru a maximiza rezultatele, un balsam potrivit în completarea șamponului este un pas foarte important. Folosirea balsamului de păr la fiecare spălare poate face o diferență enormă pentru părul tău. Pe lângă faptul că ajută la descurcarea părului, acesta are multiple beneficii pentru a îmbunătăți sănătatea părului.  

Balsamul de păr cu acid hialuronic pentru hidratare intensă Biotissima creează un filtru protector împotriva factorilor externi. Acidul hialuronic, un adevărat elixir, hidratează în profunzime și îngrijește intensiv firul de păr. 

Vitamina E și bambusul au grijă de sănătatea strălucirea și vitalitatea podoabei capilare.

Adaptează-ți alimentația pentru un păr în permanență sănătos


Alimentația are un rol important în menținerea unei podoabe capilare sănătoase și frumoase. În acest sezon este recomandat să consumi mai multe proteine, care contribuie la menținerea volumului. 

Totodată, acizii grași Omega-3 ajută la menținerea strălucirii și a vitalității. Poți include în alimentația săptămânală carne roșie, ouă, pește gras precum somonul și macroul, avocado, dar și legume precum broccoli. 

Mai mult decât atât, fructele în culori puternice reprezintă o soluție excelentă pentru un păr mai sănătos! Mango, kiwi, portocala, spre exemplu, sunt bogate în vitamina C, un element esențial pentru generarea colagenului, care creează structura părului.

Așadar, în noul sezon rutina de îngrijire a părului trebuie adaptată factorilor externi. Iar un aspect important de menționat este faptul că un păr sănătos este un păr frumos. 






Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search