joi, 16 decembrie 2021

Ce mi-ar plăcea mie să găsesc sub brad


Crăciunul nu este doar despre cadouri și Moș Crăciun, ci despre Nașterea Mântuitorului, liniște, pace, recunoștință, acasă, timp petrecut cu oamenii dragi. Știu că știți asta, dar reamintesc asta ori de câte ori am ocazia pentru că regret ritmul accelerat în care o sărbătoare sfântă se transformă într-una comercială și atât. Anyways, îmi place să fac și să primesc cadouri, dar, repet, Crăciunul nu este doar despre asta!

 

De Crăciun voi fi acasă, împreună cu oamenii dragi, mă voi bucura de nepoțelul meu perfect pentru că este prima lui iarnă... Ce mi-ar plăcea mie să găsesc sub brad, dincolo de liniște, odihnă, înțelegere, bunătate, generozitate, gânduri bune și pozitive?

Păi...

Un voucher cadou Notino

Nu toată lumea este inspirată atunci când alege un cadou sau nu are timp sau pur și simplu se gândește că nu poate ghici nevoile unui om drag, prieten, coleg de serviciu, etc. Pentru asta s-au inventat voucherele, iar un cupon la Notino este cadoul perfect pentru absolut oricine.

Nu există să nu găsești ceva mișto aici, util sau surprinzător. De la parfumuri, creme, farduri și până la detergenți, articole pentru igiena orală, lumânări parfumate sau odorizante de casă și mașină, găsiți orice pe notino.ro!

Parfumuuuuri

Ador parfumurile și am o listă atât de lungă de shoppinguit, că mai am nevoie și de Moș Crăciun să o termin! Altfel, va mai trebui să o continui și în viața cealaltă 😀😀

Printre cele mai bune idei de cadouri pentru femei, parfumurile sunt always a perfect idea!

Acest set The One de la D&G este minunat și îl gășiți și la ofertă pe Notino. 



O idee bună pentru mamă, iubită, soră poate fi și acest set cadou pentru păr uscat de la L’Oréal Professionnel, Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein.

Pentru păr nomal, puteți alege setul cadou de la Wella Professionals, SP Luxe Oil. Am avut de multe ori gama asta și este genială!!!!! Găsiți tot la Notino, mult mai ieftin decât în altă parte.


 Born in Roma este un alt parfum minunat, care sigur va face fericită o femeie dragă!

Atelier Cologne Best of Founders Discovery Set este un cadou unisex extrem de potrivit ORICUI! Aromele sunt senzaționale, imposibil să dați greș!

Răsfoiam recent site-ul Notino și am găsit un top parfumuri femei interesant, din care constat că am aproape toate aromele! Chiar recent mi-am îmbogățit colecția cu YSL Black Opium Extreme (pe care îl adoooor!) și CK Eternity


Așa că, dacă nu aveți inspirație când vine vorba despre parfumuri, dar vreți să bucurați o femeie din viața voastră cu o aromă plăcută, alegeți orice din topul menționat mai sus și, cu siguranță, nu veți da greș!

Lumânări parfumate

Și asta mi-ar plăcea să mai găsesc sub brad și de jur împrejurul lui, în casă, pe lângă casă, în baie, în hol, în bucătărie, în... geantă chiar!  Ador lumânările parfumate și într-o zi chiar vreau să mă apuc să fac și eu!

Vă las câteva fotografii cu lumânări parfumate de pe Notino, poate vă inspiră și pe voi. De fapt, eu le spun parfumuri de casă pentru că miros atât de bine și lasă în urmă arome senzaționale, încât depășesc sfera a ceea ce înseamnă lumânările parfumate banale.








 

 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search