joi, 24 martie 2022

5 produse pe care n-ai crede că le-am cumpărat de la NOTINO!

 

De vreun an, am intrat serios pe piața bebelușeniilor! De când sunt mătușă, am început să mă uit după lapte praf, creme de scutece, periuțe pentru primii dinți sau biberoane! Dacă îmi face plăcere? NORMAL! Orice îi face o bucurie minunii care îmi este nepot, merită cu vârf și îndesat!

Și pentru că Notino este primul site pe care îl deschid atunci când am nevoie de ceva, am fost plăcut surprinsă să constat că aici găsesc nu doar parfumuri și seruri pentru mine, ci și suzete și creme pentru el.

 

1. Prin urmare, m-am uitat pe notino.ro după suzeta și tetine și, ce credeți, am găsit! Toate brandurile posibile sunt aici. Evident că nu mă pricep să aleg ce are nevoie micuțul, dar cu ajutor i-am comandat câteva tetine și cănuțe de băut apa.

Vedeți că Notino are și Chicco, BIBS, Philips Avent, Tommee Tippee sau LOVI. Pentru toate vârstele și gusturile. 

2. Notino stă bine și la biberoane! Am cumpărat de aici câteva de la Philips Avent pentru cel mic, la prețuri chiar mai bune decât la farmacia aia lăudată.

Setul de mai sus l-am cumpărat, printre altele și cred că este o idee mișto de cadou pentru un nou-născut, chiar dacă nu aveți voi bebeluși.

 

3. Dacă tot faceți comandă, vă sfătuiesc să puneți în coș și câteva produse pentru primii dinți. Sunt extrem de utile pentru bebeluș, dar și pentru părinți. Fix în perioada asta suntem noi acum, cu nepoțelul meu, și este o perioadă grea pentru el. Este iritat, îl mănâncă gingiile, nu poate dormi și doar el știe ce mai simte, dragul de el!

Noi îl putem ajuta cu masaj al gingiei cu periuțe și geluri speciale și văd că și Notino are câteva.

Jucăriile pentru dentiție sunt foarte bune și vă las câteva exemple:


BabyOno Have Fun Teether nu este doar o jucărie amuzantă pentru copii, ci și un accesoriu de masaj care ameliorează durerile gingiilor, în perioada erupției dinților de lapte. Găsiți pe Notino multe jucării pentru gingii, care îi ajută mult pe bebeluși.

Orice bebeluș suferă considerabil când îi ies primii dinți. Produsul Alphanova Baby Bio îi ușurează micuțului senzațiile neplăcute, cauzate de erupția dentară. 
 
Produsul Jack N’ Jill Teething Gel îi
calmează bebelușului gingiile și atenuează simptomele erupției dentare.
 
4. Neapărat aveți nevoie de creme pentru iritația de scutec! Mă rog, pentru a preveni iritația de scutec, dar asta știe orice mămică, nu mă apuc eu acum să detaliez.
 
Pentru nepoțelul meu a dat foarte bune rezultate o cremă de la Weleda, o găsiți pe Notino, dar și celebrul unguent Bepanthen
 
 
5.  Gama Bioderma pentru bebeluși este minunată! În sensul ăsta vă recomand ABC Derm Babysquam dacă micuțul are coji de lapte. În cazul nepotului meu a funcționat foarte bine!
Pe notino.ro are un preț foarte bun!
 
Acest tratament specific pentru dermatită seboreica elimina în mod eficient scuamele datorită ingredientelor keratolitice active (arabinogalactan și esterii acidului lactic).
Hidratează pielea datorită acțiunii emoliente a agenților de hidratare intensivă, cum ar fi untul de Shea și glicerina.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search