marți, 19 aprilie 2022

Bucură-te de shopping și relaxare în ParkLake!


A sosit sezonul zilelor însorite, care îmbie la răsfăț, relaxare și shopping de neuitat! În luna aprilie, ești așteptată în ParkLake să descoperi campania ”E Sărbătoare. Bucură-te de shopping și relaxare!”.

 În perioada 01 - 30 aprilie, cumpărăturile în valoare de minim 150 de lei îți pot aduce unul din cele 3.500 de vouchere în valoare de 50 de lei fiecare, astfel încât să te bucuri de cele mai frumoase cadouri pentru tine și cei dragi.

Vino, descoperă ofertele ParkLake și alege ce ți se potrivește! Voucherele vor putea fi utilizate în magazine în perioada 01 aprilie – 15 mai 2022 și sunt numai bune să îți fie complice în goana după cadouri.

Mai multe detalii despre campanie și regulamentul acesteia pot fi găsite pe www.parklake.ro.

Ne vedem la Târgul de Paște?

Cele mai faine cadouri le găsești, și anul acesta, la Târgul de Paște, ce va avea loc în perioada 07-22 aprilie, la parterul ParkLake, intrarea dinspre Starbucks. Te așteptăm cu o varietate de produse tradiționale, cadouri și decorațiuni care te vor inspira să îți transformi casa într-un univers festiv, plin de candoare și voie bună.

Zile de distracție la ParkLake

În plus, pentru iubitorii de aventuri pline de adrenalină, am pregătit un Treasure Hunt cum nu a fost altul! Vino în ParkLake pe 15, 16 sau 17 aprilie, descarcă aplicația și porneste în căutarea ouălor de Paște!

Fiecare ou va ascunde câte o surpriză: fie o probă, fie puncte, în funcție de culoare. Cele mai norocoase echipe vor avea parte de extra surprize, precum 100 vouchere de cumpărături x 50 lei, în timp ce pentru cei mai mari aventurieri am pregătit 10 carduri cadou în valoare de 300 lei, gata să fie luate acasă!

ParkLake te provoacă să-ți (re)descoperi spiritul temerar și să te bucuri de primăvară și tot ce are mai frumos de oferit alături de cei dragi.

Tu ce mai aștepți?
----------------------------------------------------

În siguranță #nudoaracasa

În contextul actual, ParkLake Shopping Center a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search