miercuri, 28 septembrie 2022

Toate produsele Rimmel sunt cruelty free și sunt aprobate de Leaping Bunny International


Rimmel London face acum parte din programul Cruelty Free International Leaping Bunny, ceea ce înseamnă că TOATE produsele Rimmel sunt aprobate de Leaping Bunny. Acum, nu mai trebuie să alegeți între frumusețe și valorile cu care rezonați.

Rimmel crede în frumusețea fără compromisuri: frumusețea blândă este cruelty free. Fiind unul dintre cele mai mari branduri globale de frumusețe, cu o prezență în peste 80 de țări, brandul Rimmel este mândru să facă un pas important pentru a face accesibile produsele cruelty free. În plus, Rimmel s-a angajat să pună capăt testelor pe animale în industria frumuseții. 

În acest scop, Rimmel a încheiat un parteneriat cu Cruelty Free International, o organizație non-profit care lucrează la nivel global pentru a crea o lume în care testarea produselor pe animale este de domeniul trecutului. 

Programul Cruelty Free International Leaping Bunny este cel mai înalt standard recunoscut la nivel mondial pentru evaluarea produselor cosmetice și de îngrijire personală cruelty free, oferind cea mai înaltă garanție a unui angajament real de a contribui la eliminarea testelor pe animale.

Pentru a primi aprobarea Cruelty Free International Leaping Bunny, brandurile trebuie să îndeplinească criterii stricte care se aplică la nivel global și care depășesc legile care reglementează testarea pe animale. Aprobarea include verificarea lanțului de aprovizionare al unui brand, solicită un audit riguros al acestuia, fiind necesare și audituri independente, periodice și continue.

Michelle Thew, CEO, Cruelty Free International, declară: „Am început parteneriatul nostru cu Coty în 2018 și sunt încântată să intrăm în cea mai recentă fază a acestuia cu aprobarea Leaping Bunny pentru Rimmel. Este un moment fundamental pentru branduri cu adevărat importante, precum Rimmel, să își demonstreze angajamentul față de o industrie a frumuseții bazată pe o știință mai blândă. Bine ați venit în familia Leaping Bunny!” 


Coty Chief Brands Officer, Consumer Beauty Stefano Curti, comentează: „La Coty, consumatorii nu doresc să facă compromisuri; ei doresc o frumusețe accesibilă, blândă cu animalele. Rimmel susține o față a frumuseții mai bună pentru toți și sunt încântat că a obținut aprobarea Leaping Bunny. Suntem mândri să fim alături de Cruelty Free International în obiectivul său de a pune capăt testelor pe animale din industria cosmetică.”

Căutați logo-ul distinctiv Leaping Bunny, care va începe să apară pe ambalajele Rimmel. Cu toate acestea, puteți fi siguri că toate produsele Rimmel sunt deja aprobate de Cruelty Free International în cadrul programului Leaping Bunny, chiar dacă logo-ul nu este încă prezent pe ambalaj.

Live the London look! Bucurați-vă de toate produsele Rimmel preferate, știind că sunt aprobate de Leaping Bunny.



--------------------------

Despre Rimmel

Înființată în 1834, Rimmel London a evoluat de atunci odată cu schimbările - și a contribuit la multe dintre ele. Dezvăluind produse cosmetice inovatoare pentru a oferi fără regrete un tip de frumusețe mai bună pentru toți, Rimmel London își încurajează publicul să își elibereze individualitatea și să se bucure de machiaj pentru ceea ce este: o formă de auto-exprimare. Cu o moștenire incredibilă și o identitate ferm înrădăcinată în Londra, influența Rimmel London este incontestabilă, iar brandul continuă să ofere publicului doza de putere prin inovații și campanii conduse de consumatori, care susțin libertatea de identitate și de exprimare. Live the London Look.



Despre Cruelty Free International

Cruelty Free International este cea mai importantă organizație care lucrează pentru a crea o lume în care nimeni nu dorește sau nu crede că este nevoie să facem experimente pe animale. Echipa sa dedicată este formată din experți în domeniile de activitate, combinând campanii premiate, lobby politic, expertiza științifică și juridică cu responsabilitate corporativă. Educând, provocând și inspirând alte persoane din întreaga lume să respecte și să protejeze animalele, investighează și expun realitatea vieții animalelor în laboratoare, provoacă factorii de decizie să facă o diferență pozitivă pentru animale și promovează o știință mai bună și o viață fără cruzime.


www.crueltyfreeinternational.org/go-cruelty-free-leaping-bunny



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search