miercuri, 23 noiembrie 2022

CADOURI de Crăciun de la Notino. Ce am primit eu și ce aș vrea să cumpăr


 Mai este doar puțin până la Crăciun, suntem pe ultima sută de metri a lui noiembrie și intrăm în câteva zile în "luna cadourilor". Dacă nu ați profitat de black friday, nici o problemă: există Notino și este imposibil să nu găsiți aici cadouri pentru toată lumea, la orice buget. 

 

Îmi place mult notino.ro pentru că aici găsesc nu doar prețuri mai mici, dar și foarte multe branduri. Iar unele dintre ele sunt exclusive Notino, nu mai spun despre lumânările parfumate, care sunt senzațional de multe și de frumoase. Mi le doresc pe toate!

Nu mai spun despre parfumuri, marea mea obsesie! Doamne, câte seturi cadou sunt pe Notino, absolut pentru toate gusturile. 

De ziua mea, Sfinții Mihail și Gavriil am primit o superbitate de cadou Guerlain Shalimar de la prietena mea Adriana și am văzut că se regăsește și în oferta de cadouri pentru Crăciun de la Notino.

Shalimar de la Guerlain este o splendoare de parfum! Nu știu dacă îi știți povestea, așa că o scriu aici pe scurt.

Guerlain Shalimar și-a primit numele din limba sanscrită, Shalimar însemnând „templul iubirii“. Este vorba despre grădinile Shalimar, cadoul împăratului indian pentru iubita lui prințesă, dovada dragostei ce i-o purta.

Raymond Guerlain, cel care a creat superbul flacon al acestui parfum în 1925, s-a inspirat din apele curgătoare care traversau mirifica grădină. Nu este, deci, de mirare că a câștigat primul loc la Expoziția internațională de artă modernă decorativă și industrială de la Paris.

 
Shalimar debutează cu un val de prospețime florală și de bergamotă spumoasă, care lasă locul, treptat, unui trio de trandafiri, cu iasomie și iris. Îmbinarea notelor într-un tot armonios este amplificată de tonurile pământii de tonka și de exotismul languros al vaniliei.    
 

Ce seturi cadou pentru femei mi-au mai atras atenția pe Notino 

 

Tot de la Guerlain, îmi place la nebunie cum arată cadoul Aqua Allegoria Mandarine Basilic Forte! Nici nu știam că există această variantă și un Google mai târziu aflu că parfumul a fost lansat în 2022. Notele de varf sunt busuioc si coacaze negre; notele de mijloc sunt mandarina italieneasca, floare de portocal, vanilie de Bourbon si trabdafir bulgaresc, iar nota de baza este lemn de santal. 

Sunt sigură că este absolut senzațional. Am avut varianta anterioară și am adorat-o, abia aștept să testez și Forte.


 Îmi place și Narciso Rodriguez For Her Musc Noir, setul cadou care conține apa de toaletă și loțiunea pentru corp!

Încă din primele momente, se simte pruna, a cărei prezență armonioasă conferă luminozitate întregii compoziții. La scurt timp, în prim-plan trece parfumul delicat de floarea soarelui, cu tonuri de vanilie, de mosc cald și de trandafir. Pielea de căprioară aduce un aspect mai întunecat, în contrast senzual cu debutul. Devine mai intens, odată cu estomparea parfumului.

 

Cred că niciodată în viața asta nu voi refuza Mugler Angel!Poate nu-l voi folosi zilnic sau săptămânal, dar îmi place să știu că am acolo un Angel pentru când mi-e dor...

În anul 1992, casa Mugler a declanșat literalmente o revoluție în lumea parfumurilor. A lansat Angel, un parfum pionier, complet lipsit de flori, dar debordând de uimitoare ingrediente gurmande. Flaconul, în formă de stea cu cinci colțuri, a fost proiectat de însuși Manfred Thierry Mugler, iar elixirul din interior este creația parfumierilor Olivier Cresp și Yves de Chirin.

Apa de parfum Mugler Angel combină forța frunzelor de paciuli cu senzualitatea pralinelor, suculența fructelor roșii, și intensitatea vaniliei. Debutează cu bergamotă de Calabria, care lasă locul aromei irezistibile de fructe în ciocolată și de caramel, ca o pralină delicioasă. Baza parfumului, care durează cel mai mult pe piele, este dominată de paciuli și de vanilie gurmandă.

 

Super bine miroase și arată și cadoul Cacharel Yes I Am! Apa de parfum se deschide cu note de fructe: mandarine și zmeură. Este completată cu note discrete de ghimbir, cu acorduri florale de gardenie și de iasomie. Unicitatea parfumului constă în baza de cardamon și alte mirodenii, sub forma unui lapte cremos, amestec denumit „Spicy Cremoso“.

Wow, superb este și cadoul Chopard Love Chopard! Setul conține o apă de parfum de 100 ml și o gentuță de cosmetice, spun ei. Dar eu sigur aș ieși cu ea la petrecerea de Revelion 💖

Chopard Love Chopard este un parfum foarte seducător, complex și intens, care exprimă dragostea față de natură și aduce un omagiu trandafirului, regina florilor și a parfumurilor. Această apă de parfum atrage cu siguranță atenția celor din jur și sucește capul multor bărbați.

Debutează cu acorduri florale, de trandafiri de Damasc, urmați de petale parfumate de trandafiri bulgărești și marocani, împreună cu dulceața intensă a florilor de portocal. Finalul este dominat de note calde de tonka, completate de paciuli picant.   

Vă recomand și Viktor & Rolf GOOD FORTUNE dacă vă plac parfumurile dulci! Eu îl am și îl ador, dar semnalez un cadou superb pe Notino, ce conține parfumul și o lumânare parfumată!

Compoziția, deosebit de puternică și fermecătoare, debutează cu nuanțele feniculului și ale gențianei. După câteva clipe, rolul principal este jucat de aroma florilor albe ale iasomiei, care iluminează întreaga compoziție. Fundalul acestui parfum este caracterizat prin nuanțele cremoase și îmbătătoare ale vaniliei, care devin proeminente la finalul parfumului.

Puneți pe lista pentru Moș Crăciun și cadoul Paco Rabanne Fame!

Parfumul pentru femei, Paco Rabanne Fame, celebrează o nouă eră a feminității. Ingredientele sunt obținute din regiunea franceză Grasse, prin metode 100 % sustenabile. Apa de toaletă este vegană și reîncărcabilă.

Debutează cu fructe suculente de mango, acidulate de bergamotă. La scurt timp, își fac apariția tonuri vaporoase de iasomie, întrepătrunse de tămâia cremos senzuală, care conferă parfumului caracterul său captivant până la obsesie. Lemnul de santal și vanilia, care se dezvoltă în fundalul compoziției, rămân pe piele timp îndelungat. 

Atențiune, să nu credeți că pe Notino găsiți doar seturi cadou cu parfumuri! Nici vorbă. Sunt sute de propuneri de cadouri pentru Crăciun și cu make-up, și cosmetice de față și corp, lumănări parfumate, chestiuni pentru îngrijirea personală. Tot ce vreți, cu prețuri de la cele mai mici la cele mai mari.

 

Și gata, vă mai arăt un cadou Lancôme La Vie Est Belle pe care nu m-aș supăra să-l găsesc sub brad. Sau în ghete!


 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search