sâmbătă, 19 noiembrie 2022

Ce influenceri vin la a doua ediție BUZZ HOUSEÎn perioada 20-30 noiembrie 2022, Olivia Addams, Holy Molly, Ana Maria Trotea, Cezara Cristescu, Claudisky, Vlad Neamțu, Costi Max, David Ioan, Denis Matros, Mara Ognean, Robynet și S1ke vor petrece 10 zile într-o cabană superbă din împrejurimile orașului Brașov și vor crea conținut pentru platformele pe care fanii îi urmăresc zilnic.Așadar, BUZZ HOUSE WINTER EDITION este proiectul care va aduce în același loc cei mai apreciați creatori de conținut ai momentului, îi va testa și surprinde zilnic cu diferite provocări cărora vor trebui să le facă față și să reziste cât mai mult în concurs. Miza acestei ediții este una pentru care se va duce o luptă zilnică, dar care este încă ținută sub mister de către organizatori și de către GAMI, care împreună cu Ioana Sfinxul vor fi gazdele acestei ediții.

Întreaga experiență din BUZZ HOUSE Winter Edition va fi filmată, iar fanii celor 12 participanți vor putea vedea zilnic pe conturile de Instagram și Tik Tok care sunt probele cu care îi va surprinde echipa de productie de data aceasta. De asemenea, o dată la trei zile veți putea urmări pe YouTube episoade cu cele mai tari momente din casă.

Așadar Olivia Addams, Holy Molly, Ana Maria Trotea, Cezara Cristescu, Claudisky, Vlad Neamțu, Costi Max, David Ioan, Denis Matros, Mara Ognean, Robynet și S1ke vor avea parte de experiențe inedite, invitați speciali (Antonia, Ionut Rusu, Adrian Pov, Jasmine Saraj, Radu Ștefan Bănică și mulți alții), momente emoționante și multă distracție. Sunteți curioși să aflați la ce provocări vor fi supuși aceștia? Și noi! Așadar, ținem aproape conturile lor de Instagram, Tik Tok si Youtube.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search